Rogier en Floris nieuwe clubkampioenen

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Afgelopen weekend werden de jaarlijkse Clubkampioenschappen bij SVE georganiseerd. We raken er ondertussen al een beetje aan gewend, maar wat was het weer heerlijk druk en gezellig! Een recordaantal van 48 senioren nam deel, tegenover 21 jeugdspelers. Uiteindelijk wisten de favorieten hun status waar te maken: Rogier prolongeerde zijn titel bij de senioren en Floris won bij de jeugd.

Vooral voor sommige jeugdspelers was het een lange dag. Floris, Tim, Gabrielius, Tim van der Leeden, Joost, Hans, Tobias, Nick en Daphne deden zowel bij de senioren als bij de jeugd mee. Vanaf ongeveer half één in de middag stonden ze fanatiek in te spelen, terwijl de laatste wedstrijden door het drukke schema pas tegen een uur of 20.00 gespeeld werden. En als ze even geen wedstrijd hadden dan stonden ze onafgebroken tegen elkaar te ballen. Ze lieten echter geen seconde blijken dat ze moe waren en lieten tot het einde toe fantastisch tafeltennis zien. Vooral Floris, Gabrielius en Tim wisten de toeschouwers te boeien. Zo won de 10-jarige Gabrielius in de poulefase al bijna van Quinten van Dissel en speelde hij samen met Floris een waanzinnige halve finale in het jeugdtoernooi, die ternauwernood gewonnen werd door Floris.

Bij de senioren haalden beide talenten ook de halve finale, waarin zij hun meerdere moesten erkennen in Quinten en Rogier. Wellicht voor het laatst, want zowel Gabrielius als Floris traint keihard en het is niet ondenkbaar dat ze over een jaar wél de finale halen. Rogier pakte vervolgens voor het derde jaar op rij de titel door in de finale zonder problemen Quinten aan de kant te schuiven.

In de B-klasse wist Hans Hazelzet de titel te grijpen door in de finale van zijn oude trainer Jacob ten Have te winnen. In de C-klasse tot slot won nieuwbakken lid Walter Daatzelaar (broer van) in de finale van Eddie Loffeld.

Zoals gezegd wist Floris de titel te pakken bij de jeugd. In de B-klasse was het Daphne Tollenaar die met de winst aan de haal ging, door in de finale van Julius te winnen. In de C-klasse won Lennarts Smeels, door in de finale zijn ploeggenoot Cuan te verslaan.

Na de laatste wedstrijden kon iedereen de koolhydraten aanvullen door te genieten van een pastamaaltijd geserveerd door Timeas. En daarna bleef het uiteraard nog lang gezellig bij SVE…

Iedereen bedankt voor de deelname aan het laatste evenement van 2016 bij SVE. Bernie, Marco en met name Luc onwijs bedankt voor de organisatie!

Jasper GraaffRogier en Floris nieuwe clubkampioenen

Laat een reactie achter