Slecht weekend voor hoogste teams SVE

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Vrijdag en zaterdag stonden een paar belangrijke wedstrijden op het programma voor de hoogste teams van SVE. SVE 3 speelde vrijdag in de Hoofdklasse A tegen koploper Almeerspin, SVE 4 speelde in de Hoofdklasse B tegen SVE 2 (het team van SVO) en Heren 1 en Dames 1 speelden zaterdag een belangrijke wedstrijd.

Almeerspin 1 – SVE 3: 5-5
We beginnen met SVE 3. In de op papier sterkste opstelling (Wai Jor, Sean, Jasper en zonder de fysiek en mentaal geblesseerde Peter) togen we naar Almeerspin, waar we zagen dat de Almeerse kopman Franky niet stond opgesteld. Daar lagen dus kansen op een overwinning, was onze gedachte. Die lagen er ook, maar helaas konden we die niet pakken. Sean en ik konden alleen van Jeroen Vonk winnen, terwijl Dennis van Rutten en Wesley van Wingerde een maatje te groot waren. Wai Jor bleef gelukkig zoals gehoopt ongeslagen, alhoewel hij het in zijn laatste wedstrijd tegen Jeroen heel lastig had. Tussendoor hadden Sean en ik het dubbelspel moeten winnen, maar enigszins bevangen wisten we het ondanks genoeg kansen niet af te maken. Eindstand: 5-5. Omdat VTV ondertussen met 9-1 won van Woerden blijft het ontzettend spannend in onze poule.

SVE 4 – SVE 2: 4-6
Tegelijkertijd speelden SVE 2 (wat het team van SVO is) en SVE 4 thuis. SVE 4 hoopt dit seizoen stiekem kampioen te kunnen worden en doet het tot nu toe goed. Vrijdag traden ze echter aan zonder kopman Ron en zonder Remco, maar wel met jeugdig talent Floris. Floris deed het verdienstelijk en wist onder meer Arjan Weergang tot het uiterste te dwingen, maar hij won uiteindelijk alleen van Misja. Ole wist helaas helemaal geen wedstrijd te winnen, waardoor de punten van Robbert moesten komen. Hij won er twee en hij wist ook het dubbel binnen te halen. Eindstand: 4-6, wat een teleurstellende uitslag is voor SVE 4. Hilversum heeft de koppositie in de poule nu overgenomen, één punt voor SVE.

US 1 – SVE 1: 10-0
Lang was het onzeker of Jacintha kon spelen, aangezien ze zich niet helemaal lekker voelde. Helaas moest Rob werken en was er geen fatsoenlijke invaller beschikbaar, waardoor ze toch met Sanne en Rogier naar Amsterdam reisde. Helaas werd het geen succes. US kwam in de sterkste opstelling, wat betekent dat voormalig Eredivisiespeler Tycho Dekkers verrassend genoeg voor het eerst in twee jaar weer meedeed bij US, samen met Jean-Paul Montanus en Pieter Danes. Voor SVE werd het een heel zware avond, waar er wel wat kansjes waren (zo speelde Rogier een 5e game tegen Jean-Paul), maar er uiteindelijk puntloos naar Utrecht terug werd gereden. Omdat concurrent voor de 4e plek Belcrum tegelijkertijd met 8-2 won van SKF zakt SVE naar de 5e plek, 4 punten achter Belcrum. Volgende week wordt het weer bikkelen voor SVE, als ze uit tegen koploper JCV spelen.

Scylla 1 – SVE 1: 6-4
Ondertussen speelde Dames 1 uit tegen het op papier zwakkere Scylla. Onze dames, Kelly, Laura en Amber, kenden echter niet hun sterkste avond. Wellicht hadden ze nog wat zware benen van het ‘shirt uit en zwaaien’ dat het de avond ervoor nog lang gezellig had gemaakt bij SVE? Wie zal het zeggen. Feit is in ieder geval dat Amber niet al te best uit de gezellige vrijdagnacht was gekomen en geen wedstrijd wist te winnen. Laura deed dat wel één keer en won samen met Amber het dubbel. Kelly redde de avond nog een beetje door twee wedstrijden te winnen. Einduitslag 6-4 voor Scylla. SVE staat na drie wedstrijden nog steeds netjes boven de streep, op de derde plek.

Jasper GraaffSlecht weekend voor hoogste teams SVE

Laat een reactie achter