Slechte beurt landelijke teams bij eerste thuiswedstrijd

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

De landelijke teams maakten gisteren geen goede beurt tijdens hun eerste thuiswedstrijd van de competitie. Het publiek liet het massaal afweten, waar de sfeer dus ook wat onder leed. Wellicht had dat ook invloed op de prestaties? Alleen het tweede jeugdteam wist te winnen (7-3). Het eerste jeugdteam, ons hoogste seniorenteam én onze twee nieuwe damesteams gingen onderuit.

SVE 1 – Hilversum 2: 1-9

Als je zelf gepromoveerd bent uit de 3e divisie, terwijl je tegenstander uit de 1e divisie komt, dan weet je dat je het lastig krijgt. Zeker als je kopman naar een andere vereniging is getrokken en de tweede overgebleven sterkhouders (Rogier en Jacintha) vanwege een blessure en andere verplichtingen niet kunnen spelen. Hilversum had ook een invaller nodig, maar in de persoon van Vincent del Priore werd het team daar alleen maar sterker van. Hij verloor geen game. Alleen in de eerste wedstrijd had SVE kansen op een overwinning in een enkelspel, toen Wai Jor Wilfred Schipper tot 5 games dwong. De andere wedstrijden ging allemaal overtuigend naar Hilversum. Gelukkig voor SVE was het dubbel tussendoor wel opvallend makkelijk met 3-0 gewonnen, waardoor SVE een 10-0 nederlaag bespaard bleef.

SVE 1 – Shot ’65 2: 4-6

Voor het eerst in jaren heeft SVE weer twee damesteams. Het eerste team bestaat uit Laura Daatelaar, Ireen Aangeenbrug, Amber van Dorp en de al langer bij SVE spelenden Nena Zantman en Lisette Schuurhof. Doel van de dames is stiekem  om kampioen te worden en promoveren naar de 1e divisie.

In de eerste wedstrijd van het seizoen kwam meteen de concurrent voor het kampioenschap op bezoek: Shot. Kopvrouw Nena was daarom opgesteld, maar liep meteen in haar eerste wedstrijd tegen een gevoelige nederlaag aan. Dat was de opmaat voor een spannende wedstrijd, waarin SVE uiteindelijk het onderspit dolf. Nena won haar andere twee wedstrijden, Ireen won één wedstrijd. Lisette wist helaas geen overwinning te boeken. Twee wedstrijden gingen met het kleinst mogelijke verschil verloren, dus er had meer ingezeten!

SVE 2 – TT Nijmegen 1: 0-10

Ons tweede damesteam bestaat uit de oud-Traiectummers Alannah, Susanne, Merel, Ilse en Sascha. De eerste drie dames mochten gisteren het seizoen openen, thuis tegen de dames van Nijmegen. Helaas bleken die een maat te groot. Binnen een mum van tijd stond het 0-7 en hadden onze dames slechts twee games gepakt. Waar is coach Remco als je hem nodig hebt??

Daarna ging het iets beter en werden er nog twee vijfgamers gespeeld, die helaas allebei verloren gingen.

SVE 1 – TOGB 1: 4-6

Ons hoogste jeugdteam speelt ook dit seizoen weer Landelijk A. Sterkhouder Mees en Nena verdwijnen iets meer naar de achtergrond en richten zich op de seniorencompetities, waardoor vooral Tim, de jonge en getalenteerde Floris en nieuwe speler Luuk van Amstel veel zullen spelen. Vorige week werd er 5-5 gelijkgespeeld, gisteren helaas 3-7 verloren. Knap was dat Floris er net als vorige week twee wist te winnen. De benjamin van het team lijkt ook de overstap naar Landelijk A weer moeiteloos te maken.

SVE 2 – Spaarne 1: 7-3

Manuel, Tobias, Damian en Hans spelen dit seizoen landelijk C en lijken na twee wedstrijden mee te kunnen doen om het kampioenschap. Vorige week werd er 8-2 gewonnen en gisteren onttrok het team zich als enig landelijk team aan de malaise. Er werd 7-3 gewonnen en zo staat het team met 15 punten uit 2 keurig 2e in de poule, één punt achter Vice Versa.

Jasper GraaffSlechte beurt landelijke teams bij eerste thuiswedstrijd

Laat een reactie achter