Slottoernooi

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Beste SVE’ers, Traiectum en Douwe Egberts, 

Op zaterdag 17 mei wordt het jaarlijkse slottoernooi gespeeld. Het toernooi begint om 13:00 en duurt tot ongeveer 18:00. Voor wie de voorgaande succesvolle edities gemist heeft: er worden ook dit jaar twee duo-toernooien gespeeld. In de eerste proberen we elke senior te koppelen aan een jeugdspeler waarbij een wedstrijd tussen twee duo’s uit 3 potjes bestaat: jeugd vs jeugd, senior vs senior en een dubbel. Met het indelen wordt rekening gehouden met de sterktes zodat de duo’s in balans zijn. Daarnaast zal ook de dubbelkampioenschappen gespeeld worden waarbij de inschrijving gewoon ‘vrij’ is. Hierbij kun je dus je eigen dubbelpartner kiezen. Schrijf je dus snel in voor dit gezellige toernooi!

Na het toernooi volgt de feestavond met als thema: Holland!. Trek dus iets oranjes aan en oefen alsvast met sjoelen en klaverjassen.
Als je mee wil doen, mail dan naar svetoernooien@hotmail.com. Weet je toevallig al met wie je wil dubbelen, dan kun je dat erbij zetten maar dat is zeker niet noodzakelijk.

Hopelijk tot dan!
Evenementencommissie

Jasper GraaffSlottoernooi

Laat een reactie achter