[vc_row][vc_column width=”2/3″]

Sportclub Utrecht

Tafeltennis: een leuke, gezonde en sociale sport voor alle leeftijden en dat is terug te zien bij Tafeltennisvereniging SVE. Wij zijn een grote tafeltennisvereniging in Utrecht met leden die in leeftijden variëren van 6 tot 80 jaar. Tafeltennisvereniging SVE is een gezellige vereniging, waarbij zowel ruimte is voor prestatiesport als voor de fanatieke recreant. Dus bent u op zoek naar een sportclub in Utrecht? Kom dan tafeltennissen bij Tafeltennisvereniging SVE.

Over de vereniging

Tafeltennisvereniging SVE is een vereniging die is opgericht in 1963 en een gestage groei doormaakt. Wij hebben een mooi clubgebouw, waar permanent 13 tafels kunnen staan. Ook hebben wij een mooie grote kantine, waar de leden gezellig kunnen zitten voor een hapje en een drankje.

De hoge teams van Tafeltennisvereniging SVE doen volop mee in de landelijke divisies, terwijl ook daaronder op alle niveaus gespeeld wordt. Onder leiding van gekwalificeerde trainers organiseren we trainingen voor recreanten, competitiespelers, jeugd, dames, 50+ en onze talentvolle jeugd- en senioren selectie. Doordeweeks zijn we elke avond geopend en op vrijdag en zaterdag zijn er competitiewedstrijden, toernooien en verschillende evenementen.

Evenementen

Ieder jaar organiseren wij een tafeltennistoernooi voor basisschoolscholieren in Utrecht. Tijdens dit toernooi spelen leerlingen van verschillende basisscholen tegen elkaar en kunnen zij punten voor hun school verdienen. De school met de meeste punten wint een grote beker en mag meedoen aan de landelijke finale. Naast deze competitie voor scholen organiseren wij ook een competitie voor bedrijven: Open Utrechtse tafeltenniskampioenschappen. Deelname is vanaf drie personen (collega’s) en iedereen kan meedoen. Naast het sportieve aspect zijn deze kampioenschappen natuurlijk ook uitstekend om te netwerken. Meer informatie over deze en andere evenementen, vindt u op deze website.

Aanmelden

Wilt u graag sporten in Utrecht en lijkt tafeltennissen u wel wat? Kom dan eens langs bij Tafeltennisvereniging SVE om de sfeer te proeven. U kunt drie keer gratis meetrainen en zo ontdekken of tafeltennissen een geschikte sport voor jou is. Wilt u graag meer informatie over onze vereniging of over de mogelijkheden van het meetrainen? Neem dan gerust even contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 030 – 26 16 970 of stuur een mail naar info@ttvsve.nl. Wij voorzien u graag van meer informatie en antwoorden op uw vragen!

Contact

[/vc_column] [vc_column width=”1/3″ style=”margin-top:40px;”]

Meld u gratis aan voor een proefles

  Je naam

  Je emailadres

  Je telefoonnummer

  Geef hier aan of je nog specifieke vragen hebt/Let us know if you have any specific questions.

  Contactinformatie

  ttvsve.nl
  Lidmaatschap: penningmeester@ttvsve.nl
  Competitie: wedstrijdsecretaris@ttvsve.nl
  Zaalverhuur: r.b.j.bod@planet.nl
  Evenementen: svetoernooien@hotmail.com
  Algemeen: info@ttvsve.nl

  Telefoon: (vanaf 19.30 uur op werkdagen):
  030 – 2616970

  Buiten openingstijden en alleen bij spoed:
  030 – 2761572

  Bezoekadres: Loevenhoutsedijk 4
  3552 XE Utrecht
  Postadres: Pieter Nieuwlandstraat 26B
  NL

  3514 HJ Utrecht

  [/vc_column] [/vc_row]
  Ron van der MaarelSportclub Utrecht