Sportvereniging Utrecht

Bent u op zoek naar een sportieve invulling van uw vrije tijd? Kom dan eens langs bij tafeltennisvereniging SVE. Wij zijn een gezellige vereniging, waarbij zowel ruimte is voor prestatiesport als voor de fanatieke recreant. Tafeltennis is een leuke, gezonde en sociale sport voor alle leeftijden van 6 tot 80 jaar. Dus bent u op zoek naar een teamsport in Utrecht? Kom dan eens langs bij Tafeltennisvereniging SVE.

Over de vereniging

Tafeltennisvereniging SVE is een vereniging die een gestage groei doormaakt. Onze hoge teams doen volop mee in de landelijke divisies, terwijl ook daaronder op alle niveaus gespeeld wordt. Wij beschikken over onze eigen zaal, waar permanent 13 tafels kunnen staan. Onder leiding van gekwalificeerde trainers organiseren we trainingen voor recreanten, competitiespelers, jeugd, dames, 50+ en onze talentvolle jeugd- en senioren selectie. Doordeweeks zijn we iedere avond geopend en op vrijdag en zaterdag zijn er competitiewedstrijden, toernooien en verschillende evenementen.

Zo hebben wij ieder jaar een tafeltennistoernooi voor basisschoolscholieren in Utrecht en de Open Utrechtse tafeltenniskampioenschappen. Hebben we ter afsluiting van de najaarscompetitie een Ladies Night en de jaarlijkse kampioenschappen niet te vergeten. Meer informatie over deze en andere evenementen, vindt u op deze website.

Mogelijkheden

Tafeltennisvereniging SVE heeft niet alleen voor u als individu vele mogelijkheden, maar ook voor bedrijven hebben wij veel te bieden. Zo organiseren wij ieder jaar de Utrechtse bedrijfskampioenschappen, waar u uitstekend kunt netwerken, borrelen en tafeltennissen. Naast deze kampioenschappen kunt u ook bij ons terecht voor een bedrijfsuitje. Wij organiseren graag een tafeltennis clinic op maat. Tijdens deze clinic krijgt u een training door één van onze gecertificeerde SVE trainers en wordt er een klein toernooi gehouden. Achteraf kunt u nog genieten van een hapje en drankje om de dag gezellig met elkaar af te sluiten.

Lid worden

Zowel de beginnende als gevorderde tafeltennisser kan lid worden bij tafeltennisvereniging SVE. Heeft u interesse in het tafeltennissen en bent u benieuwd of dit ook wat voor u is? Kom dan eens langs om de sfeer te proeven en een balletje te slaan. U kunt gratis en geheel vrijblijvend 3 keer meetrainen. Voor meer informatie over deze sportvereniging in Utrecht of wanneer u wilt weten op welke dag u mee kunt trainen, kunt nu altijd even contact met ons opnemen.

Contact

Ron van der MaarelSportvereniging Utrecht