Start trainingen en werkzaamheden verlichting

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Wouter DuboisLaat een reactie achter

Zoals bekend wordt er bij SVE druk gewerkt aan het installeren van LED-verlichting in het hele gebouw. Hierdoor zullen de trainingen een week later beginnen dan eerder gemeld, te weten op 24 augustus. Het bestuur heeft hiertoe besloten om de werkzaamheden niet te hinderen en de veiligheid voor iedereen te waarborgen. Vanaf de 24e kan iedereen terecht in een zaal die helemaal schoon en op en top verlicht is! Hieronder lees je meer over de verschillende trainingen en indelingen. Ook zijn we momenteel nog op zoek naar een trainer voor de donderdagavond.

Een overzicht van alle trainingstijden is hier te vinden. Alle jeugdspelers hebben een mail gehad met daarin informatie over in welke trainingsgroep zij zitten. Voor de senioren zijn er trainingen op maandag, woensdag en donderdag. Op dinsdag en donderdag kan er ook vrij gespeeld worden na de jeugdtraining.

Op maandag zijn er twee groepen, beiden om 20:30. Aan de lange zijde van de zaal kan iedereen van recreant tot en met 2e klasse trainen. Aan de korte kant is er training voor iedereen van Hoofdklasse en hoger en de selectie van de jeugd. Voor zover er plaats is kan de trainer besluiten om voor die avond ook andere spelers aan deze groep toe te voegen. Deze groep traint met de plastic bal. Twee ballen per tafel en na afloop graag weer opruimen.

Op woensdag is er training voor alle 2e klassers en hoger, aan beide kanten van de zaal. Een deel van de groep traint met plastic.

Donderdag is onze tweede trainingsavond voor recreanten tot en met 6e klasse. Op dit moment zoeken we nog een enthousiaste en goede trainer voor deze groep! Ken je iemand of heb je interesse? Neem dan contact met ons op!

Wouter DuboisStart trainingen en werkzaamheden verlichting

Laat een reactie achter