Startersteam dichtbij 1e overwinning

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Door de vader van Lennart – Op de eerste zaterdag in oktober speelde startersteam SVE 7 thuis tegen Hoogland 4. Aangezien Cuen zijn familie in Ierland bezocht, moesten Lennaert en Nikki dit klusje samen zien te klaren.

Het startersteam liet meteen zien met welke intenties het aan deze speelronde was begonnen. Lennaert ging furieus van start en gaf tegenstander Jurrijn geen enkele kans. Zo werd de eerste partij met 3-0 binnengesleept. Zo eenvoudig zou het echter zeker niet blijven. Nikki had het in haar partij tegen Thom vooral in de eerste en de tweede set heel lastig. Gelukkig kon ze in de derde set laten zien wat ze kan. Na een aantal fraaie rally’s kwam ze zelfs even op voorsprong. Uiteindelijk bleek Thom tóch een maatje te groot, maar Nikki ging eervol ten onder.

In zijn wedstrijd tegen Edward kreeg Lennaert het ook niet bepaald cadeau. De eerste set leek redelijk gelijk op te gaan, maar ging niettemin naar Hoogland. In het tweede bedrijf kwam Lennaert echter sterk terug. Door voortdurend de druk op de tegenstander te houden, haalde hij de set binnen. Daarna kwam Lennaert snel achter, maar hij knokte zich goed terug in de set. Het werd wel duidelijk dat Edward langzaam het overwicht kreeg. Deze krachtmeting werd dan ook met 3-1 door Hoogland gewonnen.

De dubbelpartij van Nikki en Lennaert tegen Thom en Edward viel niet mee. De eerste en vooral tweede set moest ons duo razendsnel capituleren. In de derde set werd alsnog goed partij gegeven en konden een paar prachtige punten worden genoteerd. Het was echter een ongelijke strijd. Nikki moest tegen Jurrijn in de laatste partij de eer van SVE hooghouden. Ze maakten er beiden een meeslepend gevecht van, waarbij de kansen voortdurend keerden. Nikki wist het pleit in vier sets in haar voordeel te beslechten. Dat bracht de eindstand in deze ontmoeting op 2-3 voor de bezoekers.

Er was veel strijd te zien vandaag en de setstand (7-10) stemt tot tevredenheid. Iedere week wordt het krachtsverschil met de tegenstander kleiner. Reikhalzend wordt dan ook uitgekeken naar de volgende ontmoeting met Bijmaat 6.

Jasper GraaffStartersteam dichtbij 1e overwinning

Laat een reactie achter