Startersteam pakt punten in 1e wedstrijden

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Door de vader van Lennaert – Vorige week, zaterdag 17 september, zijn de jeugdspelers uit de startersklasse enthousiast begonnen aan de competitie. Nikki, Cuan en Lennaert vormen samen team SVE 7 en worden gecoacht door Nick, de vader van Cuan. De eerste wedstrijd ging thuis met 1-4 (6-14) verloren tegen Soest, maar de krachtsverschillen waren een stuk kleiner dan deze einduitslag doet vermoeden. Hoopvol reisde het team daarom op 24 september af naar Kockengen om het op te nemen tegen Coen en Esmée van WIK ’61.

 

Nikki begon deze competitieronde met haar enkelspel tegen Esmée. Ze verloor haar eerste set, maar in de tweede set herpakte ze zich goed. Met als uitslag 3-1 haalde Esmée voor WIK de wedstrijd binnen. In de volgende partij speelde Cuan tegen Coen. Ook hij had een koude start, maar wist tóch een set naar zich toe te trekken. Uiteindelijk moest Cuan eveneens buigen met 3-1 voor tegenstander Coen, die de partij geroutineerd uitspeelde. De strijd in de daaropvolgende enkelpartij was hevig. Lennaert won de wedstrijd tegen Esmée met 2-3, na een bloedstollende laatste set die hij met 11-13 naar zich toe wist te trekken. De verwachtingen ten aanzien van de dubbelpartij van Lennaert/Cuan waren hooggespannen, na de winst van vorige week. Helaas ging deze nu met (wederom) 3-1 verloren. Het laatste enkelspel van Nikki tegen Coen liet dezelfde uitslag zien.

Eindstand van deze week was dus 4-1 (14 – 7) voor WIK. Al leek SVE 7 zelf wat minder tevreden over het vertoonde spel ten opzichte van vorige week, niettemin werd tóch een set meer binnen gehaald. Zaterdag 1 oktober zal weer een thuiswedstrijd worden afgewerkt. Hoogland 4 is daarin de tegenstander.

Jasper GraaffStartersteam pakt punten in 1e wedstrijden

Laat een reactie achter