Stijgende lijn voor SVE 5

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Ron van der Maarel1 Reactie

De kampioensaspiraties van team5 verdampten snel nadat de eerste twee wedstrijden met 7-3 en 6-4 werden verloren. Sterker nog, we bungelden onderaan in de sterke poule. Tijd voor actie. Er werd een intensief trainingsprogramma gevolgd met diepgaande mental coaching sessies. En zie daar het resultaat. Afgelopen vrijdag werd degradant Hilversum verslagen met 9-1 en maandag jl ging Oni voor de bijl met 8-2. SVE 5 heeft de stijgende lijn te pakken!

Om deze klinkende resultaten te behalen moesten wel de nodige (ouderdoms) kwaaltjes worden overwonnen. Ole was naar India geweest en moest aan de thee vanwege diarree. Jan kwam volledig ontwent terug van een Balkan werkvakantie. Ron moest aan de pillen om enigszins een topspin te kunnen produceren. En topman Robbert wilde een Thaise massage om zijn verrekte nekspier te masseren. Maar die kreeg hij niet.

Een emotionele en lichamelijke rollercoaster dus. En we zijn nog niet uitgeraasd….

 

Ron van der MaarelStijgende lijn voor SVE 5

Reacties

  1. Obbe

    Ook frappant om te zien hoe Jan en Ole uit onmogelijke positie (2-1 en 10-3 achter) het dubbel weten te winnen. Een ware Houdini-act! Bijna net zo knap als de wijze waarop ONI een derde speler uit de hoge hoed toverde. Ware magie in deze poule…

Laat een reactie achter