Successen op Afdelingskampioenschappen jeugd

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Afgelopen weekend werden de Afdelingskampioenschappen afgetrapt met de lagere categorieën jeugd. Ruben won uiteindelijk de categorie Welpen 2, terwijl Dennis 2e werd in de categorie Jeugd 6. Heel knappe prestaties! Ruben schreef ‘savonds nog snel een verslag voor onze website.

Zaterdag 9 januari deed ik mee aan de Afdelingskampioenschappen in Hilversum.
We moesten vroeg op! Om 7 uur!
Bij de welpen (indeling qua leeftijd) moest ik 5 potjes spelen. De poule potjes gingen goed en ik werd eerste.
De halve finale speelde ik tegen Teun Salentijn van Bijmaat. Het was een grote uitdaging omdat ik vaak van hem heb verloren. Hij speelt heel onverwachts en hij zet altijd time outs in op momenten waarop ik ze niet wil! 😧 Maar vandaag werd de time out van Teun te vroeg ingezet. Al in de tweede set. Hij had die set wel te pakken maar het had geen nut. Het werd namelijk 3-2 voor mij. Ik was door naar de finale!
Die was tegen Jeremaia Tamaela van Bijmaat. Ook daar had ik nog nooit van gewonnen. Ik dacht: “Yes, ik heb een beker” en “nee, niet tegen hem”…. Maar het viel eigenlijk best wel mee. Het was nog steeds heel zwaar om te winnen, maar ik had een goede truc bedacht: veel plaatsen en hard smashen.. Hij loopt namelijk veel naar achter, en als ik kort ga spelen, dan maak ik snel fouten. Het werd een spannende wedstrijd met als uitslag 3-2 voor mij.

Ruben

Jasper GraaffSuccessen op Afdelingskampioenschappen jeugd

Laat een reactie achter