Succesvolle najaarscompetitie 2023

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jan BruinsLaat een reactie achter

SVE heeft de eerste helft van het seizoen 2023/2024 bijzonder succesvol afgesloten.

TEAM 1: Het eerste team eindigde als tweede in de tweede divisie. De nieuwe landelijke competitie-opzet vereist dat elke week met 4 spelers aangetreden wordt. Dat veroorzaakte vooral in de achteraf beslissende eerste wedstrijd tegen de latere kampioen Vriendenschaar problemen. Met 2 invallers werd het 11-2 voor Vriendenschaar wat uiteindelijk een belangrijke rol speelde in de verloren strijd om het kampioenschap. Vooral de 92% winstpartijen van Quinten van Dissel vallen op.

Volgend seizoen wordt het team versterkt met de zeer getalenteerde jeugdspeler Sam Groenewoud. Ook Wai-Jor Woe maakt opnieuw zijn opwachting in Team 1.

TEAM VROUWEN 1: Wat de mannen niet lukte bereikten de vrouwen wel: kampioen in de tweede divisie en een goede reeks beslissingswedstrijden wat uit moet monden in een plek in de eerste divisie voor Christel Petiet, Renske de Wijs, Irene Aangeenbrug, Loes Doornbos, Laura Daatzelaar, Melanie van Berkum en Anouk Beniest.

TEAM 2: Het tweede team leverde een bijzonder goede prestatie door kampioen te worden in de derde divisie (zie foto) en op die manier promotie af te dwingen naar de tweede. Simone Broersen (kopvrouw met 70%), Patrick Visser, Robin Luijer en Jan Mulder krijgen volgend seizoen versterking van Sean Bakker.

TEAM 3: Het derde team is het net niet gelukt om zich te handhaven in de derde divisie. Ze kwamen uiteindelijk 2 punten tekort, maar de meeste spelers van dit team mogen het volgend seizoen opnieuw proberen op landelijk niveau aangezien Team 4 kampioen werd in de Hoofdklasse en de meeste spelers van dit team geen zin hebben om op zaterdag landelijk te gaan spelen. Het derde bestaat volgend seizoen uit: Thomas van Vessem, Rens Boer, Anouk van den Boom, William Marinissen en nieuwkomers Kasper Marinus en Dior Beerens.

Zoals gezegd werd Team 4 met Robbert Bod, Peter Marijn, Ruben van den Hoven, Ole Baek, Sean Bakker en Nena Zantman kampioen in de Hoofdklasse. Team 5 wist zich keurig te handhaven in de hoofdklasse en Team 6 keert na het kampioenschap in de 2e klasse terug naar de 1e klasse met Wouter Bloksma, Niels Durenkamp, Michiel Westerveld, Ferry de Hoogen, Walter Akkermans en Jan Bruins. Ook Team 10 werd kampioen en wel in de 4e klasse met Riccardo Bellana, Prashant Bhushan, Benjamin Abdollahi, Shatwik Chaudhary, Shekhar Deshpande en Joao Vedana. Verder werd Team Duo 9 kampioen in de 6e klasse met de volgende spelers: Paul Willems, Christiaan van Duijn, Klaudia Lazicka en Richard Laan.

Jan BruinsSuccesvolle najaarscompetitie 2023

Laat een reactie achter