De zaterdagen dat alle landelijke teams thuis spelen noemen we Super Saterdays. Op deze zaterdagen kan iedereen van toptafeltennis genieten in onze eigen zaal; de wedstrijden beginnen om 16:00 uur. Het doel van het eerste herenteam, dat uitkomt in de 2e divisie, is dit seizoen kampioen worden!

Twee keer per seizoen vindt een speciale Super Saturday plaats inclusief feestavond.

De Super Saturdays van de najaarscompetitie 2019 vinden plaats op: 21 september, 5 oktober, 12 oktober, 2 november, 23 november. De feestavonden vinden plaats op 12 oktober en 23 november.

 

Zaterdag 12 oktober 2019 SUPER SATURDAY Oktoberfest

Op zaterdag 12 oktober staan diverse belangrijke wedstrijden op het programma. Het belooft dus een spannende middag te worden. Het eerste team neemt het in zijn strijd om het kampioenschap op tegen Vriendenschaar uit Gouda met ex-SVE’er Thijs Groeneveld in de gelederen. Heren 2 speelt tegen Alexandria 2 uit Rotterdam en heren 3 tegen Rapidity uit Beverwijk. Dames 1 en 2, die uitkomen in dezelfde 2e divisie poule, spelen tegen respectievelijk VVV en Nijmegen, terwijl Dames 3 de strijd aanbindt met Wezep.

Na afloop wordt er feest gevierd, niet zomaar feest maar Oktoberfe(e)st. Dus trek je Lederhose of Dirndl aan, ga zitten aan een lange tafel, pak een pul bier en een Bockwurst en zing mee met foute Duitse liedjes (als je daar allemaal geen zin in hebt wordt het trouwens ook zeker gezellig).

Noteer het in de agenda en zegt het voort: zaterdag 12 oktober Oktoberfest bij SVE van 20:00 – 02:00 uur (en daarvoor alle 6 landelijke teams aanmoedigen vanaf 16:00 uur)

Ron van der MaarelSuper Saterday