SVE 1 doet goede zaken tegen Entac

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Een meevaller gisteren voor SVE 1. Entac speelde, net als vorige week tegen SKF, met een invaller uit de Hoofdklasse en zonder de sterke Joost Geesing. Zo wist SVE tegen het sterker geachte Entac een 5-5 gelijkspel te scoren. Een mooi resultaat, zeker aangezien concurrent voor plek 4 Belcrum met 9-1 op de broek kreeg uit bij US.

De middag begon weinig hoopvol. Sanne kon niet veel uitrichten tegen kopman Thijs Smit en Jacintha had verrassend weinig in te brengen tegen Tom Coenen. Rogier maakte er 1-2 van door Rene Ticheler, de sterk spelende invaller, te verslaan. Daarna ging ook het dubbel zonder kansen verloren en maakte Thijs Smit er 4-1 van tegen Jacintha. In een prachtige strijd sloeg Jacintha een aantal waanzinnige ballen, maar op de belangrijke momenten was Thijs net iets beter.

Gelukkig draaiden de kansen daarna. Sanne won van zowel Tom als Rene, terwijl Rogier ook Tom verschalkte. Jacintha won tenslotte nog met 3-2 van Rene, na een 0-2 achterstand. Thijs Smit pakte tussendoor het 5e punt voor Entac, door overtuigend van Rogier te winnen.

Met 5-5 werd een uitslag behaald waar van tevoren direct voor getekend was. Extra mooi werd het toen duidelijk werd dat Belcrum met 9-1 had verloren van US. SVE staat daardoor nu stevig op de gewenste 4e plek met vier punten voorsprong op Belcrum en 6 punten voor op SKF. Volgende week mogen onze toppers uit naar US.

Jasper GraaffSVE 1 doet goede zaken tegen Entac

Laat een reactie achter