SVE 1 doet uitstekende zaken

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper Graaff1 Reactie

Ons vlaggenschap heeft afgelopen zaterdag erg goede zaken gedaan in de 3e divisie B. Zelf wonnen ze – zoals gehoopt – met 8-2 van nummer laatst HTC, terwijl koploper DOV met 8-2 hard onderuit ging tegen Hilversum.

Het is ondertussen wel duidelijk dat Rogier weer helemaal los is. Na een valse start van het seizoen (3 uit 9) scheurde hij de noppen van zijn forehand en is sindsdien voor de tegenstanders niet te kloppen. Dat bleek ook tegen HTC, waar hij zijn derde hattrick op rij scoorde. Jeffrey en Jacintha verloren wel allebei een potje, maar omdat het dubbel gewonnen werd was de eindstand een mooie 8-2.

Later kwam het nieuws dat Hilversum met 8-2 gewonnen had van DOV. Het blijkt maar weer wat een wereld van verschil het is of Wouter van der Mark wel of niet meedoet bij Hilversum. Zonder Wouter werd er thuis 7-3 verloren van DOV, met Wouter wordt er uit 8-2 gewonnen. Wouter pakte er zelf uiteraard 3, maar ook Van Putten en Arbon pakte een potje meer dan in de thuiswedstrijd.

De poule is daarmee nog spannender geworden dan deze al was. DOV ziet de voorsprong van 4 punten op SVE als sneeuw voor de zon verdwijnen en staat nu, samen met Hilversum, twee punten achter op SVE. SVE is dus de nieuwe koploper.

De komende twee weken staan de clashes tegen Hilversum (uit) en DOV (thuis) op het programma. Het kampioenschap heeft SVE dus volledig in eigen hand. Twee keer winnen en je bent hoogstwaarschijnlijk kampioen.

Jasper GraaffSVE 1 doet uitstekende zaken

Reacties

  1. Wim Fenis

    Goed gedaan Jacinta! Ik vond het erg gezellig vorige week, hoop binnenkort nog een drankje met je te drinken.

    Mvg

    Wim Fenis

Laat een reactie achter