SVE 1 doet wat het moet doen in 1e wedstrijd

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Afgelopen seizoen werd SVE 1 kampioen in de 3e divisie. Helaas zag kopman Mark Heemskerk naar eigen zeggen te weinig perspectief bij SVE. Hij zoekt dit seizoen zijn heil bij VTV, een besluit dat wij uiteraard zeer betreuren. Eerder gaf Jeffrey Strik al aan te stoppen met competitie. Zijn vervanger werd Arthur Boerman. Daarnaast werd Wai Jor Woe bereid gevonden tussen zijn drukke pilotenbestaan een aantal vrije zaterdagen in te plannen om SVE 1 te versterken.

Met een nieuw en jong team treedt SVE dit seizoen dus aan in de 2e divisie. Rogier en Jacintha moeten de kar gaan trekken. Rogier heeft al eerder laten zien het niveau van de 2e divisie aan te kunnen, terwijl Jacintha tijdens de Open Utrechtse liet zien haar mindere vorm van vorig seizoen achter zit te hebben gelaten.

De eerste wedstrijd werd er afgelopen zaterdag uitgespeeld tegen Pecos 2. Dat team degradeerde uit de 1e divisie, maar stopte vervolgens compleet. Daarom is het team opgevuld met spelers van Pecos 3, die op hun beurt degradeerden uit de 3e divisie. Op papier moesten hier dus de punten gehaald gaan worden.

Dat was ook wat gebeurde. SVE liep snel uit naar 3-0, waarbij Arthur bij zijn officiële debuut in de landelijke divisies dus meteen zijn 1e pot pakte. Helaas werd daarna wel het dubbel verloren en wist Arthur zijn andere twee wedstrijden niet te winnen. Rogier en Jacintha bleven echter foutloos, waardoor de eindstand uitkwam op een mooie 7-3 overwinning voor SVE. Een uitstekende start van het seizoen!

Aanstaande zaterdag spelen onze toppers om 17.00 uur thuis tegen het gezellige Hilversum 2 (Lars Adema, Wilfred Schipper, Wouter Schoeber en Wouter van de Mark). Kom ze steunen!

Jasper GraaffSVE 1 doet wat het moet doen in 1e wedstrijd

Laat een reactie achter