SVE 1 eindigt Kampioensgroep in stijl, play-offs tegen Hilversum

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Zaterdag werden de laatste wedstrijden in de poulefase van de Kampioensgroep gespeeld. SVE was al vrijwel zeker van de eerste plek in de poule, maar moest nog een paar punten halen tegen nummer 7 VTV. De andere wedstrijden waren spannender. SKF, Westa en Hilversum konden alle drie nog als tweede eindigen in de poule.

Onze toppers lieten er zaterdag geen gras over groeien. VTV, dat zonder kopvrouw Emine Ernst speelde, werd puntloos gelaten: 10-0. De foto met onze spelers die sip keken alsof ze 10-0 hadden verloren was uiteraard een 1 april grapje. SVE had het slechts twee wedstrijden lastig: in het dubbel werd teruggevochten na een 2-0 achterstand en Tim liet zich bijna verrassen door Jannes van der Bragt: 12-10 in de 5e voor Tim.

Omdat Hilversum verrassend veel punten liet liggen tegen nummer laatst Pecos en Westa niet verder dan 6-4 kwam tegen HBC, eindigde SKF nog als tweede in de poule door een 8-2 overwinning op TOGB. SVE speelt de halve finales van de Kampioensgroep nu tegen nummer 4 Hilversum, wat onder meer een clash betekent tegen de twee percentueel gezien sterkste spelers van de Kampioensgroep: Tim en Mick de Vette. Eerder dit seizoen won SVE thuis met 6-4 van Hilversum, maar de verwachting is dat Hilversum nu met Sander van Buul zal aantreden in plaats van Tim van der Leeden, die dit seizoen maar weinig potten wist te winnen. De andere halve finale gaat logischerwijs tussen SKF en Westa.

Het staat in ieder geval vast dat het spannend gaat worden! Aanstaande zaterdag wordt de eerste wedstrijd gespeeld in Hilversum, de return wordt tijdens de laatste Super Saturday gespeeld op 15 april bij SVE. Komt dat zien!

Jasper GraaffSVE 1 eindigt Kampioensgroep in stijl, play-offs tegen Hilversum

Laat een reactie achter