SVE 1 en 2 verliezen verder terrein

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Helaas weer geen goede resultaten voor SVE 1 en 2 afgelopen weekend. De concurrentie, die beide tegen de nummer laatst in de poules speelden, loopt daardoor verder uit.

SVE 1 – Litac 1: 5-5
Rogier 3, Arthur 2 (invaller), Jeffrey 0.

De uitwedstrijd werd met 7-3 verloren, dus wat dat betreft – en gezien het feit dat er met een invaller gespeeld werd – was de uitslag nog niet eens zo slecht. Rogier en Arthur speelden dan ook erg goed. Rogier heeft in twee weken zonder noppen twee keer zoveel wedstrijden gewonnen als in de rest van het seizoen met noppen (6 uit 6 om 3 uit 9). Dat belooft dus ook nog wat voor de laatste drie wedstrijden van het seizoen.

Verder deed Arthur meer dan je van een invaller kan verwachten. Hij won vrij soepel twee wedstrijden en moest alleen capituleren tegen kopman Robert Kock (Kock die overigens onwijs veel pech had en mede daardoor 3-0 verloor van Rogier). Jeffrey kon zich op zijn eigen verjaardag echter niet bij deze goede prestaties voegen en ging driemaal zonder al teveel kansen op een overwinning onderuit.

Ondanks de positieve punten dus ‘maar’ 5 punten. DOV won overtuigend met 8-2 van HTC en ziet hun voorsprong groeien naar 4 punten. Daarnaast komt Hilversum stiekem ook weer dichterbij, 2 punten achter SVE. Voor SVE is het dus zaak aanstaande zaterdag uit tegen HTC een dikke overwinning te boeken en het gat met DOV weer te verkleinen.

SVE 2 – Westa 2: 4-6
Jan 3, Peter 1, Remco 0.

Na het desastreuze verlies tegen Maastricht vorige week werd er nu ook verloren van het (sterkere) Westa. Nijmegen kreeg daardoor de kans om uit te lopen en die grepen ze met beide handen aan: ze wonnen 8-2 van Maastricht. De achterstand op nummer 4 Nijmegen is nu opgelopen tot 6 punten.

Er is echter nog wat hoop. Jan begint steeds beter in vorm te komen en won er knap en overtuigend drie tegen Westa. Als Peter nog ergens wat motivatie weet te vinden en Sean gaat knallen met z’n nieuwe noppen, dan is er zeker nog het één en ander mogelijk. Om te beginnen moet er aanstaande zaterdag maar eens een mooie uitslag neer worden gezet tegen koploper Rega.

Jasper GraaffSVE 1 en 2 verliezen verder terrein

Laat een reactie achter