SVE 1 hard op de plaats gezet door Salamanders

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Het seizoen was nog zo goed begonnen voor de mannen van SVE 1, met drie 6-4 overwinningen. Salamanders bleek daar echter niet van onder de indruk. De oude club van onze kopman Mark kwam met Van der Valk, Knops en Sedigh op oorlogssterkte naar SVE en nam de volle buit mee terug naar Wateringen.

SVE 1 – Salamanders 1: 0-10

De wedstrijd leek nog goed te beginnen voor SVE. Mark kwam vrij soepel 2-0 voor tegen zijn oud-teamgenoot en kopman van Salamanders Van der Valk. In de drie games daarna liet Van der Valk echter weinig meer heel van Mark. Omdat Rogier daarna ook in vijven verloor van de op papier zwakste speler van Salamanders was duidelijk dat het een lastige avond zou worden. Dat bleek ook wel, want uiteindelijk wist SVE geen enkele wedstrijd winnend af te sluiten. Enigszins geflatteerd was dat wel, maar liefst de helft van de wedstrijden ging in vijf games verloren, waarvan twee met twee punten verschil. Daar koop je echter niets voor.

Door deze dikke nederlaag is er meteen weinig meer over van de ruime voorsprong op nummer 5 Kluis. Zij wisten met 6-4 te winnen van nummer laatst Renata en staan daardoor nog maar 2 punten achter SVE. Het is dus zaak om volgende week wel wat punten te pakken, tegen de oude club van Rogier: BIT.nl. Gelukkig zal Kluis de punten volgende week ook niet kado krijgen, want zij moeten uit tegen Salamanders, die door de 10-o winst op SVE al een heel eind op weg zijn richting het kampioenschap.

Jasper GraaffSVE 1 hard op de plaats gezet door Salamanders

Laat een reactie achter