SVE 1 kampioen 3e divisie

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

SVE 1 is gisteren kampioen geworden in de 3e divisie. Zoals verwacht werden de vier punten die nodig waren binnengehaald, uit tegen BIT.nl. Van harte ging het echter niet! Rob had een off-day en Quinten had het net als heel het seizoen lastig. Rogier toonde zich echter een ware kopman en scoorde een hattrick.

Het is een wisselvallig seizoen voor SVE 1. Rogier was vanaf het begin ongenaakbaar, maar Quinten worstelde in het begin van het seizoen met zijn vorm. De concurrentie kon daardoor lang bijblijven. Toen Quinten weer ging winnen was het verschil in de poule echter snel gemaakt, zeker nadat er zelfs met een invaller met 7-3 van concurrent DOV werd gewonnen. Daarmee was het kampioenschap zo goed als binnen, waardoor de motivatie bij de SVE’ers om nog echt te scoren verdween. Tegen BIT resulteerde dat in een 6-4 nederlaag. Het mag de pret echter niet drukken, want SVE 1 is kampioen en speelt volgend seizoen weer 2e divisie!

Sanne vertrekt naar VTV, terwijl Rob een paar maanden stage gaat lopen in het buitenland. Rogier en Quinten krijgen in de 2e divisie in Ian de Graaf een nieuwe teamgenoot, met wie ze bij de bovenste teams hopen mee te gaan draaien. Wij kijken ernaar uit!

 

Jasper GraaffSVE 1 kampioen 3e divisie

Laat een reactie achter