SVE 1 leidt weer gevoelige nederlaag

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Ons vlaggenschip heeft het tij gisteren helaas niet weten te keren. De afgelopen drie wedstrijden gingen dik verloren en daar kwam tegen concurrent Kluis geen verandering in. Uit was er nog met 6-4 gewonnen, maar dat zat er gisteren geen moment in.

Belangrijke verschillen met de uitwedstrijd waren dat kopman Sijstermans nu wel meedeed bij Kluis en dat jongeling Gelderman opeens een uitstekende vorm etaleerde. De laatste had tot nu toe heel de competitie slechts twee potjes gewonnen, maar breidde dat in één keer uit naar vijf door alle drie de SVE’ers behoorlijk kansloos te laten. Vooral zijn winst in de eerste wedstrijd tegen Mark mag verrassend worden genoemd. Mark leek dan ook niet zijn beste vorm te hebben meegenomen naar SVE, maar wist vervolgens wel vrij overtuigend Sijstermans en Gamzajev aan de kant te schuiven.

Verder wist alleen Rogier een potje te winnen tegen Gamzajev. Jeffrey lijkt zijn vorm van vorig seizoen helemaal kwijt te zijn en kwam er heel de avond niet aan te pas.

Door deze 3-7 nederlaag staat Kluis nu vier punten los van SVE. Met BIT en Salamanders nog op het programma en Mark die in principe nog maar één keer meedoet, lijkt de missie om die vier punten nog in te halen bij voorbaat al vrijwel kansloos. Degradatie naar de 3e divisie ligt dan ook op de loer.

Jasper GraaffSVE 1 leidt weer gevoelige nederlaag

Laat een reactie achter