SVE 1 naar halve finale Bekercompetitie

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Na een waar spektakelstuk heeft SVE 1 zich gisteren geplaatst voor de halve finale van de Bekercompetitie. Lang leek het erop dat Maarssen 2 een einde zou maken aan het bekeravontuur van Timeas, Sean, Jacob, Gilles, Jan en Ruben, maar vanuit geslagen positie wisten de mannen de winst nog naar zich toe te trekken.
Vanaf het begin leek Maarssen gisteren het sterkere team. Sean en Ruben sloegen in hun eerste twee wedstrijden geen bal raak en ook beide dubbels gingen vrij kansloos verloren. Timeas en Gilles waren gelukkig beter in vorm en wonnen hun eerste wedstrijd, maar de achterstand was al snel opgelopen tot 2-6. Toen Gilles daarna ook nog zijn tweede wedstrijd verloor leek het een kansloze avond te gaan worden, maar precies op dat moment stond SVE 1 op. Ruben en Sean pepten zich op en begonnen opeens wel ballen raak te Sean, terwijl Timeas en Gilles ook bleven winnen. Zo werden er zes potten op rij gewonnen en stond het opeens 8-7 voor SVE. Timeas had de kans daar zelfs 9-7 van te maken, maar hij verloor in een superspannende wedstrijd tegen Peter Boorsma zijn enige pot van de avond (21-14 20-22 20-22).

Op 8-8 begonnen Ruben en Sean aan de laatste twee wedstrijden. Wetende dat als één van hen zou verliezen er een beslissend dubbelspel zou moeten worden gespeeld om te bepalen wie er door zou gaan naar de halve finale van de Beker. Zo ver kwam het echter niet. Ruben won overtuigend van Jolanda Cremer en Sean won in drieën van Cheuk Ko. SVE net als vorig jaar naar de halve finale!

Vrijdagavond vanaf 20.15 uur wordt de halve finale gespeeld en SVE mag dit wéér thuis doen. WIK, met o.a. SVE-lid Tim van der Leeden, komt dan op bezoek om te bepalen wie er naar de finale gaat. Mis het niet!

Jasper GraaffSVE 1 naar halve finale Bekercompetitie

Laat een reactie achter