SVE 1 naar kwartfinale Beker; SVE 3 hard onderuit

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Afgelopen vrijdag stonden de wedstrijden van de ronde Laatste 16 van de Bekercompetitie op het programma. Twee teams van SVE deden een gooi naar een plek in de kwartfinale. SVE 1 speelde thuis tegen HTTC, SVE 3 speelde uit tegen Tielse.

SVE 1 begon ijzersterk aan het treffen met HTTC. Jan Mulder verloor weliswaar de eerste wedstrijd met 19-21 in de 3e game, maar de 5 wedstrijden daarna gingen naar SVE. HTTC kwam terug tot 6-5, waarna het ook nog eens 6-6 leek te worden. Timeas knokte zich echter uit geslagen positie terug tegen Sven Huiting en bracht met 13-21 24-22 21-19 de stand op 7-5. HTTC gaf zich echt niet gewonnen, won drie wedstrijden op rij en pakte een 7-8 voorsprong. Even werden de toeschouwers zenuwachtig, maar SVE 1 haalde vorig jaar niet voor niets de finale. Ze lieten ook vrijdag zien te kunnen knokken. Jan, die nog geen pot gewonnen had, rechtte net op tijd de rug en won met 21-19 in de 3e. Timeas won met 21-18 in de 3e en tot slot sloeg Sean het beslissende 10e punt binnen met een overwinning met 21-19 in de 3e. Veel closer kan een wedstrijd dus niet zijn, maar dat maakt niks meer uit. SVE 1 staat weer in de kwartfinale!

SVE 3 ging het vrijdag minder af. Sterkhouder Pim kon gelukkig weer meedoen, maar zowel Remco als Jasper was geblesseerd. SVE 3 moest daarom weer aantreden met veel spelers met hoge ratings, wat niet gunstig leek te zijn tegen Tielse. Dat bleek ook wel, want SVE 3 was vanaf het begin kansloos. Pim deed het weer naar behoren met twee overwinning uit drie, maar verder wist alleen Peter één potje te winnen. Wai Jor en Khales bleven zonder zege. Met een 10-3 nederlaag is het bekeravontuur daarmee ten einde.

Vrijdag speelt SVE 1 weer thuis in de kwartfinale. Opponent is Maarssen 2.

Jasper GraaffSVE 1 naar kwartfinale Beker; SVE 3 hard onderuit

Laat een reactie achter