SVE 1 ploetert tegen SKF 3

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Waar vooraf gehoopt was op een broodnodige dikke overwinning, bleef SVE 1 gisteren heel de wedstrijd ploeteren tegen SKF. Het resultaat was een 5-5 gelijkspel, waarmee SVE de kansen op handhaving ziet slinken. 

Het begon nog goed voor SVE met een verdiende overwinning van kopman Rogier Kessel op Edwin Vonk. Daarna kwam echter de klad in. Sanne de Hoop was vrij kansloos tegen een sterk spelende Jasminka Oeij, van wie Sanne dit jaar al twee keer gewonnen had. Daarna had Rob Seldenrijk ook weinig in te brengen tegen Jeffrey Vonk, die tot die wedstrijd 0 uit 12 stond dit seizoen. Rob en Sanne verloren vervolgens het dubbel, waarmee er een teleurstellende en onverwachte 1-3 tussenstand op de borden stond.

SVE herpakte zich daarna nog wel, maar het was niet genoeg. Ook Rogier verloor van Jeffrey, terwijl Rob nog zijn meerdere moest erkennen in Edwin. Eindstand 5-5, waardoor SVE de kans om Belcrum te achterhalen liet liggen. Halverwege het seizoen staat SVE op een 5e plek met 4 punten achterstand op de veilige 4e plek, in handen van Belcrum. In de wetenschap dat Rogier nog drie weken op vakantie gaat tijdens de competitie gaat handhaving een heel lastig verhaal worden.

Jasper GraaffSVE 1 ploetert tegen SKF 3

Laat een reactie achter