SVE 1 sluit seizoen in mineur af tegen BIT

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Een seizoen dat zo goed begon, werd afgelopen zaterdag helaas in mineur afgesloten door SVE 1, met een 10-0 nederlaag tegen BIT. Na de derde competitiewedstrijd kwam de klad erin dit seizoen. Buiten een 8-2 overwinning tegen nummer laatst Renata konden de mannen als team geen aansprekende resultaten meer boeken. Als nummer 5 in de poule degradeert SVE dan ook weer naar de 3e divisie.

Afgelopen zaterdag maakte Jan Mulder als invaller zijn debuut in de 2e divisie. Hij deed dat verdienstelijk, door in zijn eerste wedstrijd tegen Simone een 5-gamer af te dwingen. Verder kwamen Jan, Jeffrey en Rogier helaas nauwelijks in het stuk voor.

Volgend seizoen gaan Mark, Jeffrey en Rogier weer 3e divisie spelen, met uiteraard het doel om direct kampioen te worden en terug te promoveren. Van Sigrid die uiteindelijk, vanwege een blessure en motivatiegebrek, maar één keer speelde, wordt op haar verzoek afscheid genomen. Zij zal worden vervangen door de ambitieuze Jacintha de Hoop, die sinds de zomer lid is bij SVE. Zij is in Utrecht komen studeren. Jacintha speelt ondanks haar jonge leeftijd al jaren Eredivisie bij de dames en heeft zich ook in de 3e divisie al bewezen. Het vertrouwen is er dus dat SVE met haar de weg omhoog (verder) weet in te zetten.

Omdat SVE 2 kampioen is geworden in de Hoofdklasse wordt het komend seizoen (nog) gezellig(er) druk op de zaterdagen.

Jasper GraaffSVE 1 sluit seizoen in mineur af tegen BIT

Laat een reactie achter