SVE 1 wint en stevent af op kampioenschap

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Mark, Rogier en Jacintha (en Jeffrey) hebben zaterdag weer erg goede zaken gedaan in de 3e divisie B. Waar zij twee weken geleden nog tegen een achterstand van vier punten op toenmalige koploper DOV aankeken, zijn de zaken in twee wedstrijden tijd volledig omgedraaid.

Hilversum 4 – SVE 1: 4-6
Mark 3, Rogier 2, Jacintha 1

Vorige week was de achterstand van 4 punten al omgezet in een voorsprong van twee punten. Hilversum volgde net als DOV ook op twee punten. Als Hilversum van SVE zou winnen, zou het dus opeens grote kans hebben op het kampioenschap.

Hilversum bleek de handdoek vreemd genoeg al van tevoren te hebben geworpen. Van de vier spelers kwam alleen Raymond van Putten opdagen, met Erwin Knecht en Bob Meeuwis had hij twee invallers weten op te trommelen. Geen reden om meteen te gaan juichen voor SVE, want Erwin is net als Raymond een zeer ervaren en goede 3e divisie speler.

Dat bleek ook wel, want Erwin deed het als invaller uitstekend. Alleen Mark wist van hem te winnen. Raymond won gelukkig alleen van Jacintha en het dubbel ging ook naar Hilversum, waarmee er een 4-6 eindstand op de borden kwam. Zondag bleek DOV daarnaast alweer verloren te hebben, ditmaal met 6-4 van GTTC. SVE heeft met 56 punten nu 4 punten voorsprong op zowel Hilversum als DOV. Grote kans dat zaterdag, thuis tegen DOV, een gelijkspelletje al genoeg is voor het kampioenschap. Pas bij 7-3 is het kampioenschap echter zeker binnen.

Komt allen kijken zaterdag!

Jasper GraaffSVE 1 wint en stevent af op kampioenschap

Laat een reactie achter