SVE 2 herpakt zich in 3e divisie B

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Na een teleurstellend begin met 11 punten uit 3 wedstrijden heeft SVE 2 zich afgelopen zaterdag herpakt. Uit tegen nummer 3 Amstelveen werd met 6-4 gewonnen. Opvallend genoeg was het niet kopman Wai Jor die voor de punten zorgde, maar benjamin Jan Mulder, die eigenlijk helemaal niet zou spelen.

De opstelling voor zaterdag bestond uit Robin Luijer, Remco Haring en Wai Jor Woe. Omdat Robin echter al weken met griepverschijnselen kampt vroeg hij Jan Mulder om te spelen, Robin zou alleen dubbelen. Achteraf bleek dat een gouden zet, want Jan was zaterdag onverslaanbaar. In zijn eerste partij moest hij nog alle zeilen bijzetten (2-1 achter, vierde game 10-12 gewonnen) tegen de op papier zwakste tegenstander, maar zijn andere twee wedstrijden besliste hij overtuigend met 3-1. Tussendoor won Remco ook twee potten (zijn eerste overwinningen van het seizoen), waardoor een grote zege mogelijk was. Kopman Wai Jor kon het goede voorbeeld van zijn teamgenoten echter niet volgen. Zijn spel komt niet uit de verf met de nieuwe rubbers die hij op zijn batje heeft geplakt en de goede vorm van eerder in het seizoen lijkt daardoor weggezakt; Wai Jor won slechts één potje.

Het gouden dubbel Robin/Remco wist ook niet te overtuigen, waardoor de eindstand op 6-4 kwam. Er had achteraf meer ingezeten, maar al met al een mooie uitslag. Omdat concurrent voor plek 4 SKF ruim verloor van Zwolle heeft SVE hen nu weer bijgehaald. Aanstaande zaterdag moet SVE zelf thuis tegen Zwolle en is de opdracht om de schade te beperken. De week erna kan er uit tegen SKF een belangrijke slag worden geslagen in de strijd om handhaving.

Jasper GraaffSVE 2 herpakt zich in 3e divisie B

Laat een reactie achter