SVE 2 klaar voor kraker

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Afgelopen vrijdag werd voor SVE 2 de 6de wedstrijd van het seizoen gespeeld, thuis tegen SVO 2. Peter , Jan en ik (Sean) stonden in de basis met als doel een zo dik mogelijke uitslag neer te zetten. Bij de tegenstanders stonden Mario, Jan-Willem en Igor in de basis. – Door SeanPeter startte tegen Mario met een 3-1 overwinning. De twee daaropvolgende wedstrijden , Sean-J.W. en Jan-Igor, gingen beiden in spannende wedstrijden naar SVE. Het dubbel Sean/Peter werd verslagen door J.W./Igor. Tussenstand na de dubbel was 3-1, maar van een leien dakje ging dit niet!

Hoe anders gingen de wedstrijden na de dubbel, alle overige wedstrijden gingen in 3 of in 4 games naar SVE. Een klinkende 9-1 overwinning werd dus genoteerd; tijd voor een hapje en een drankje! Er werd meteen een teamschotel besteld en 4 hele frikandellen voor Mario, vergezeld door een paar biertjes.

Volgende week de wedstrijd om het kampioenschap, thuis tegen Hilversum. SVE 2 staat momenteel 6 punten achter met een wedstrijd minder. Alle support is welkom vrijdag, komt dat zien allemaal!

Jasper GraaffSVE 2 klaar voor kraker

Laat een reactie achter