SVE 2 opent met dikke nederlaag

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Onder het motto: “die kun je maar gehad hebben”, reisde SVE 2 met Chris(tiaan), Sean en Jan (in speelvolgorde) zaterdag af naar Franeker. De eerste wedstrijd van het seizoen beloofde een lastige te worden en in de auto werd al rustig aan genoegen genomen met een puntje of drie. Het eerste geluk vond vroeg op de dag plaats, toen er al zoevend over de polders via de radio vernomen werd dat de afsluitdijk onbegaanbaar was. Niet al te veel geluk zou volgen.
Na een korte stop midden op de snelweg om de plaatsnaam van het dichtbij gelegen Sexbierum te fotograferen (tevergeefs overigens), arriveerde team 2 op bestemming: een mooi zaaltje aan het water. Hier werden gauw de eerste biertjes (Hertog Jan uiteraard) besteld en er werd in een comfortabele temperatuur ingespeeld.
Om half zes werd er dan eindelijk gespeeld tegen Bram, Jan en Frans (in speelvolgorde). Niet alle wedstrijden waren even besprekenswaardig, vandaar een verkorte samenvatting.
In de eerste wedstrijden wist alleen Chris een kansje te genereren tegen Bram (3-1), die uiteindelijk Chris van zijn harde backhand overtik wist te houden. Jan en Sean verloren redelijk kansloos van respectievelijk Frans en Jan. Ook de dubbel van Sean en Chris tegen Bram en Jan ging vrij eenvoudig naar de Franekerenaren.
In de tweede ronde kwam er wat meer spanning in de wedstrijd. Chris zat dicht tegen een gamewinst aan tegen Jan, Sean pakte met goed tafeltennis een game tegen Frans en Jan wist een 2-0, 8-4 achterstand tegen Bram, na een mooie bal om het net, om te buigen naar een 2-3 overwinning.
De laatste wedstrijden kon Jan het Jan nog een klein beetje lastig maken door gamewinst en agressiviteit op de lange service. Ook Chris wist een gamepje te pakken tegen Frans, maar kon dit helaas niet doorzetten. Sean vond helaas minder succes en moest deze wedstrijd met 3-0 aan Bram laten.
Met de 9-1 uitslag op het scorebord werd nog een biertje gedronken in de kleine, maar gezellige Friese kantine. Ook werd hier een nogal bolle hamburger genuttigd. Na een prima douche sloot SVE, met uiteraard wat biertjes voor onderweg, af.

Jasper GraaffSVE 2 opent met dikke nederlaag

Laat een reactie achter