SVE 3 beleeft moeizame avond

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Na de prima 7-3 uitoverwinning op Shot in de eerste wedstrijd, mocht SVE 3 afgelopen vrijdag thuis aantreden tegen UTTC 1. De opstelling ditmaal: Peter, Sean en Jasper. Het werd uiteindelijk een moeizame avond, maar er werd wel met 7-3 gewonnen.

Sean trapte de wedstrijd af met zijn wedstrijd tegen Mark Broers. Dat mag geen probleem voor hem zijn, maar Sean heeft maandenlang bijna niet gespeeld en dat was te zien. Hij kwam nauwelijks in zijn spel, maar bleef knokken en won uiteindelijk in vijven. Daarna ging Peter hard ten onder tegen Thomas van Vessem. De kopman van UTTC verkeert in een bloedvorm en dat liet hij heel de avond zien. Hij kwam weliswaar 2-0 achter tegen Jasper, maar sloeg hem daarna drie games lang helemaal zoek. Alleen Sean, die steeds beter ging spelen, kon Thomas in de laatste wedstrijd van de avond écht weerstand bieden, maar op de belangrijke momenten was Thomas net wat beter.

Alle andere wedstrijden gingen naar SVE, maar dat ging lang niet altijd makkelijk. Peter speelde heel de avond vrij belabberd, maar bleef knokken en won van zowel Gido Jehoel als Mark Broers in vijf games. Ook Sean had na zijn 5-gamer tegen Mark 5 games nodig tegen Gido. Jasper won tussendoor vrij makkelijk van zowel Gido als Mark.

Na de wedstrijd bleef het nog lang gezellig. Na vele teamschotels vertrokken Mark, Gido en Jurriaan uiteindelijk, maar kopman Thomas bleef nog langer hangen. We hopen dat hij uiteindelijk nog naar huis heeft kunnen fietsen.

In de poule staat SVE 3 nu op de tweede plek, met 14 punten uit 2. Almeerspin bewees nogmaals in topvorm te verkeren met een verrassende 10-0 overwinning op Woerden, waardoor ze nu 2 punten voorsprong hebben op SVE. Aanstaande vrijdag mogen we uit naar Almeerspin en zal wellicht al enigszins duidelijk worden hoe de verhoudingen liggen.

Jasper GraaffSVE 3 beleeft moeizame avond

Laat een reactie achter