SVE 3 door naar laatste 16 in de beker

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Helaas was bij de laatste 32 in de beker het sterke TTVN 1 een maat te groot voor SVE 2 (11-3) en kon ook UST 1 het in een thuiswedstrijd net niet bolwerken tegen een lastig VTV 2: 8-10

De voorbereidingen van SVE 3 waren voor deze pot opnieuw niet optimaal. Zodoende werd er op het laatste moment nog wat geschoven in de opstelling. In een moeizame start van de wedstrijd in een hele warme en vochtige zaal en tegen een goed en gedreven UTTC , ging het tot 4-4 gelijk op en was het erg spannend. Gelukkig konden Jan, Quinten, Jacob en Timeas onder de aanmoediging van Peter en Sean vervolgens toch wat extra gas geven om door te stomen naar een 10-4 overwinning. Beide dubbels gingen verloren, maar Jan, Jacob en Timeas wonnen allemaal 3 van hun 3 potten, waar Quinten slechts bleef steken op 1 van de 3. De vraag is dus of Quinten zijn basisplaats de volgende wedstrijd zal behouden, of dat hij genoegen moeten nemen met een plek als reserve of misschien zelfs met een biertje in het publiek. Duidelijk is in ieder geval wel dat er komende week hard getraind moet worden op de dubbels, maar tevens ook heel veel rust en weinig alcoholhoudende drank genomen moet worden voor een ideale voorbereiding op de strijd bij de laatste 16.

Bij deze strijd voor een plek in de kwartfinale staat de wedstrijd tegen het favoriete Elan 1 op het programma. Ondanks dat het team van Elan de afgelopen twee jaar de beker heeft gewonnen en ook dit jaar weer die ambitie weer heeft uitgesproken, lijkt het team toch langzaam aan wat te corroderen, waardoor de kansen voor andere teams toenemen. Wie weet kan er dit jaar wel voor het eerst in de geschiedenis van de bekercompetitie de naam van SVE op de beker gegraveerd worden?
Komt in ieder geval allen a.s. vrijdag 12 juni vanaf 20:15 uur naar SVE om team 3 naar de laatste 8 te schreeuwen!

Timeas

Jasper GraaffSVE 3 door naar laatste 16 in de beker

Laat een reactie achter