SVE 3 gaat komend seizoen vooral plezier hebben

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Van de drie herenteams die komend seizoen 3e divisie spelen heeft SVE 3 het het minst getroffen. SVE 3 is natuurlijk het zwakste van de drie teams, maar heeft ook de zwaarste poule geloot. Bovendien zijn de reisafstanden ook nog eens enorm. Doelstelling voor team 3 is dan ook zoveel mogelijk plezier te hebben en de schade beperkt te houden.

Team 3 bestaat komend seizoen uit Christiaan Witteveen, Sean Bakker, Peter Marijn en Jasper Graaff. Tegenstanders zijn sterke degradant Assen, GTTC Groningen, De Toekomst, De Brug en mede-promovendus Trias. Dat De Toekomst ook in de poule zit was een late en onwelkome verrassing van de NTTB. In eerste instantie was Hilversum 4 ingedeeld in de poule, maar na protest van De Toekomst over de reistijden werd er opeens geschoven met teams. Hierdoor is onze poule nog sterker geworden en krijgen we er nog eens twee uur extra reistijd bij. De Brug is met een klein uur rijden nu het dichtstbij.

Op basis van ELO is GTTC favoriet voor het kampioenschap, maar degradant Assen zal zich daar natuurlijk niet zomaar bij neerleggen. Ook De Toekomst geldt als sterke uitdager. Daarachter is De Brug met sterkhouders Waldo Hagenaars en Edwin Tiele de uitgesproken kandidaat voor plek 4, terwijl promovendi Trias en SVE onderling zullen uit moeten maken wie er 5e en 6e wordt. Handhaving lijkt voor beide teams een utopie in deze sterke poule.

SVE gaat komend seizoen dan ook vooral voor het plezier en om her en der te verrassen. Voor de uitwedstrijd bij GTTC zijn bijvoorbeeld al 20 supporters op de been gebracht, met wie we een mooi weekendje Groningen gaan beleven! Morgen trappen we thuis af tegen datzelfde GTTC. We beginnen ook meteen met een invaller, joker Khales, want Peter heeft zijn pols geblesseerd en Jasper kan elk moment voor de tweede keer vader worden. Kunnen we de eerste 10-0 nederlaag van het seizoen voorkomen? Komt dat zien, morgen tijdens de eerste Super Saturday om 16.00 uur!

Jasper GraaffSVE 3 gaat komend seizoen vooral plezier hebben

Laat een reactie achter