SVE 3 moet beslissingswedstrijd spelen

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Het is onwaarschijnlijk spannend in de Hoofdklasses. Zoals we al enige tijd verwachtten, zijn er drie teams van verenigingen uit de Afdeling Midden gedegradeerd uit de 3e divisie. Om ruimte voor hen te maken, moet er één extra team degraderen uit de Hoofdklasse. De nummers 4 van beide Hoofdklasses spelen daarom een beslissingswedstrijd tegen elkaar, om te bepalen wie er degradeert.

SVE 3 stond heel het seizoen 3e en zelfs een tijdje 2e. De laatste weken was kopman Remco echter geblesseerd. Op de laatste speeldag werd er een onverwacht grote nederlaag (7-3) geleden tegen Rega, waardoor Rega op onderling resultaat 3e werd en SVE 4.

In de andere poule was het nog veel spannender. Hilversum, Shot en SVO eindigen op een gelijk aantal punten. Op onderling resultaat bleek SVO 5e te zijn geworden, maar tussen Hilversum en Shot moesten er games geteld worden. Uiteindelijk bleek Hilversum de bovenliggende partij te zijn geweest en eindigde Shot dus als 3e.

De beslissingswedstrijd is door de competitieleider ingeroosterd op dinsdag 16 december, om 20.30 uur bij Otio te Bunnik. In principe zullen Remco, Arthur en Mees spelen namens SVE, ervan uitgaande dat Remco weer fit is. The stakes are high, want bij verlies volgt degradatie naar de 1e klasse met alle gevolgen van dien. Al veel SVE’ers hebben toegezegd er tijdens deze wedstrijd bij te zijn om Remco, Arthur en Mees te steunen. Kom dus vooral!

 

Jasper GraaffSVE 3 moet beslissingswedstrijd spelen

Laat een reactie achter