SVE 3 uitstekend uit de startblokken

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

De teams 2, 3 en 4 zijn voor dit seizoen wat door elkaar gehusseld. Team 3 bestaat dit seizoen uit Luc, Maarten, Timeas en de talenten Mees en Arthur. De verwachting was dat Luc en Arthur veel winnen (70%+), net als Mees (50%+), waardoor zij samen met de opkomende Timeas en Maarten (30-40%) moeten kunnen handhaven in de Hoofdklasse. Tot nu toe blijkt die inschatting te kloppen.

De eerste wedstrijd viel nog tegen. Elan, promovendus uit de 1e klasse, wist SVE 3 met 6-4 te verslaan. Arthur won knap alle drie zijn wedstrijden, maar Mees en Maarten wisten niks te winnen.

Afgelopen vrijdag ging het al een stuk beter, tegen een op het oog gedemotiveerd Bijmaat 3. Alleen Vincent Lucardie leek er zin in te hebben (hij won er 3), Sophie en Melvin verloren daarentegen verrassend alles tegen wederom Arthur, Mees en Maarten. Een mooie 7-3 overwinning dus.

Afgelopen maandag volgde een voorlopig hoogtepunt. SVE had het geluk tegen een zwakke opstelling van UTTC te mogen aantreden. Om voor ons onbegrijpelijke redenen zit zelfs Otto Verwey in de Hoofdklasse-team, terwijl hij een matige 3e klasse-speler is. Al met al leverde dit een klinkende 10-0 overwinning op voor SVE 3. De concurrenten van SVE zullen de wenkbrauwen echter wel fronzen.

Overigens kan Huizen 1 in deze poule al gefeliciteerd worden met het kampioenschap, nu Bijmaat er klaarblijkelijk geen zin meer in heeft. Huizen heeft al een flinke voorsprong en geen team zal hun bij kunnen houden. SVE zal als het zo doorgaat wellicht aanspraak kunnen maken op de 2e plaats.

Jasper GraaffSVE 3 uitstekend uit de startblokken

Laat een reactie achter