SVE 4, 6 en 11 zetten grote stap richting kampioenschap

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Afgelopen weekend stonden er weer belangrijke wedstrijden op het programma voor veel teams van SVE. Een behoorlijk aantal teams kan namelijk nog kampioen worden! SVE 3 lijkt zelfs al enige tijd zeker van het kampioenschap in de Hoofdklasse A, net als SVE dames 3 in de 3e divisie. SVE 4, 6 en 11 zetten afgelopen weekend ook een grote stap richting het kampioenschap.

SVE 4 bedwingt degradanten uit 3e divisie

SVE 4 speelt in de ‘poule des doods’ in de Hoofdklasse B. Hoofdklasse-toppers Ron, Robbert en Chris hebben dit seizoen versterking gekregen van herintreders Rob en Jeffrey. Een ijzersterk team, maar ook een ijzersterke poule. Naast SVE bevat de poule namelijk onder meer twee degradanten uit de 3e divisie: Huizen en Almeerspin. De afgelopen weken bleek dat de strijd om het kampioenschap zou gaan tussen SVE en Huizen. De laatste twee weken is Huizen echter hard afgehaakt. Het speelde twee keer zonder kopman Gijs, maar met een invaller, en verloor twee keer met 8-2. Eerst van SVO en afgelopen zaterdag van SVE zelf. SVE 4 staat daardoor nu ruim aan kop, met 9 punten voorsprong op nummer 2 SVO. Op naar de 3e divisie!

SVE 6 is geen moment in de problemen geweest

SVE 6 is op papier wel verreweg het sterkste team, in de 1e klasse B. Ole, Sean, Ruben en Anton kregen versterking van Jasper en willen naar de Hoofdklasse. Al snel in het seizoen ontstond er een mooie voorsprong op nummer 2 SVO 2. Nadat de concurrent in de 4e wedstrijd van het seizoen met 8-2 verslagen werd, was het pleit eigenlijk al wel beslecht. Het team laat er echter geen gras over groeien. Afgelopen vrijdag werd Shot met 10-0 aan de kant, waardoor de voorsprong op nummer 2 SVO nu 14 punten bedraagt. De laatste wedstrijd, uit bij SVO, zal dus waarschijnlijk nergens meer om gaan.

SVE 11 blijft de tafeltennisladder beklimmen

SVE 11, met Folkert, Abed, Jan Braat en Marcel de Jong, kreeg dit seizoen versterking van Michiel Westerveld. Met hem erbij hoopten ze mee te doen om het kampioenschap in de 3e klasse, en dat lukt alleraardigst! Afgelopen vrijdag werd er 8-2 gewonnen, waardoor de voorsprong op nummer 2 Almere United nu 14 punten is met een wedstrijd meer gespeeld. De eerste onderlinge wedstrijd werd al met 8-2 gewonnen, dus de kans is groot dat de mannen na de zomer 2e klasse spelen.

We hebben nog drie speelweken te gaan, maar dan lijkt het erop dat vijf teams een feestje kunnen gaan vieren. Succes in de laatste wedstrijden!

Jasper GraaffSVE 4, 6 en 11 zetten grote stap richting kampioenschap

Laat een reactie achter