SVE 4 dendert door

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Op een drukke vrijdagavond bij SVE sloeg team 4 zijn slag op tafel 1. Voor de derde week op rij werd er een dikke overwinning geboekt. Doordat de concurrentie punten liet liggen staan wij er halverwege uitstekend voor.

SVE 4 – Hilversum 8: 9-1
Sean 3, Anton 3, Jasper 2.

Het was wederom een snelle en pijnloze exercitie van SVE 4. Tegenstander Thibout en Angelique konden het ons niet moeilijk maken, alleen de goed spelende Alex zorgde voor de nodige zweetdruppels bij ons. In zijn eerste wedstrijd tegen Sean stond hij 1,5e game lang fantastisch te ballen. Op een 1-0 en 7-2 voorsprong ging de machine echter haperen en kwam Sean langzaam beter in de wedstrijd. Met meer geluk dan wijsheid won hij die tweede game nog. Daarna was het gedaan met de tegenstand van Alex en won Sean met uitstekend spel makkelijk de 3e en 4e game.

Zelf had ik het nog lastiger tegen Alex. Ik bleef in de buurt, maar meer dan dat zat er helaas niet in. Gelukkig pakte Anton het beter aan en won hij met moeite met 11-9 in de 5e.

Alle andere wedstrijden gingen overtuigend naar ons. Met de derde grote overwinning op rij doen we weer goede zaken in de strijd om het kampioenschap. Concurrenten Over ’t Net (5-5) en WIK (2-8) lieten onverwacht behoorlijk wat punten liggen. De voorsprong op Over ’t Net is daardoor nu 6 punten en die op WIK 16, (wedstrijd minder). De komende twee wedstrijden spelen wij uit tegen Over ’t Net en thuis tegen WIK. Als wij die twee wedstrijden goed af weten te sluiten lonkt de Hoofdklasse.

 

Jasper GraaffSVE 4 dendert door

Laat een reactie achter