SVE 4 grijpt laatste strohalm

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Na de 7-3 nederlaag tegen Almere zag het er niet best uit voor SVE 4 in de strijd tegen degradatie, maar concurrent VTV gaf ons afgelopen vrijdag nieuwe hoop. Heel het seizoen spelen ze vrijwel elke wedstrijd met twee invallers, maar voor de wedstrijd tegen ons konden ze er maar eentje vinden.

SVE 4 – VTV 2: 7-3
Jasper 2, Maurice 1, Anton 1

Van de vier spelers van VTV 2 kon alleen Harmen van den Berg de vrijdagavond vrij maken om de toch al enige tijd geplande wedstrijd tegen ons te spelen. Daarnaast had Harmen Frank van Schaik bereid gevonden in te vallen. Frank wist als invaller geen potje te winnen, maar wist wel met Harmen het dubbel te winnen. Daarnaast won Harmen van Maurice en Anton, waarmee de eindstand van 7-3 is verklaard.

Door deze overwinning naderen wij nummer 3 VTV tot op één punt. Zij hebben echter nog twee thuiswedstrijden voor de boeg die ze wel in een sterke opstelling zullen kunnen spelen. Wij moeten ons daarom vooral richten op het achterhalen van Hilversum. Zij staan nu 4 punten achter ons, met nog een inhaalwedstrijd tegen koploper Woerden tegoed. Volgende week mogen wij uit naar Woerden, waar Anton, Maurice en ik gaan proberen de schade beperkt te houden. In de twee laatste wedstrijden tegen Hilversum en Shot moet dan plek 4 veilig gesteld gaan worden.

Jasper GraaffSVE 4 grijpt laatste strohalm

Laat een reactie achter