SVE 4 kampioen!

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper Graaff1 Reactie

Maarten, Sean en Jasper moesten gisteren met 10-0 winnen van Gispen 1 om kampioen te worden in de 1e klasse. Gispen trad vanwege trieste omstandigheden binnen het team met drie invallers uit lagere klasses aan, waardoor het nooit echt spannend werd. Het was enkel wachten totdat het tiende punt werd binnen geslagen.

Ondertussen was de zaal volgestroomd om te kijken hoe Sean het kampioenschap binnen zou halen in de laatste wedstrijd tegen Wim van Breenen. Sean besloot het nog even spannend te maken en verloor de 3e game. Daarna was het gelukkig snel klaar; 10-0 en SVE 4 kampioen! De mannen werden uitgebreid gefêteerd door de aanwezigen en uitgeroepen tot ware sporthelden. Teamlid Anton – die op ‘weight loss camp’ is in Nieuw Zeeland en dus ontbrak – werd via de sms ook op de hoogte gebracht van het kampioenschap en juichte vanaf de andere kant van de wereld mee.

Vrijdag volgt nog een verplicht nummertje, uit tegen nummer laatst Hilversum. Daarna zal het kampioenschap uitgebreid gevierd worden in het centrum van Utrecht. De verwachting is dat de Utrechtse vrouwen (en mannen) aan de voeten zullen liggen van onze helden, dus wees erbij. Vanaf volgende week gaat de focus volledig op de Hoofdklasse!

 

Jasper GraaffSVE 4 kampioen!

Reacties

Laat een reactie achter