SVE 4 komt weer net tekort

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Met gemiddeld 4 punten per wedstrijd voor team 4, stond afgelopen vrijdag SVE 4 – Hilversum 7 op het programma. Voor de bezoekers speelden Rens Pater, Duco Bruns en Marnix Karssenberg. Voor SVE speelden Jasper Graaff, Maurice Lie en Nena Zantman.

SVE 4 – Hilversum 7: 4-6
Jasper 2, Nena 1, Maurice 1.

De avond begon goed voor ons. Ik (Jasper) won na een lange strijd in vijf games van Rens, waarna Nena overtuigend won van Marnix. Na die 2-0 voorsprong kwam de klad er echter in. Binnen een poep en een zucht stonden we 2-3 achter, nadat Maurice van Duco verloor, Maurice en Nena het dubbel vrij kansloos verloren en Nena daarna van Rens verloor. Ik versloeg vervolgens overtuigend Duco, waarmee de stand weer gelijk werd getrokken. Winst van Maurice op Marnix en betekende ons 4e punt, maar daar bleef het helaas bij. Nena verloor van Duco en Maurice van Rens. In de laatste pot bleek de koek bij mij ook op en verloor ik van Marnix.

Met weer vier punten lopen wij wel een puntje in op nummer 4 VTV, dat wederom zonder de beste spelers speelde en met 7-3 verloor van koploper Woerden. Wij staan nu in punten (16) gelijk met VTV, maar op onderling resultaat 5e. Aanstaande vrijdag moeten we proberen eindelijk eens te winnen tegen nummer laatst Shot.

Jasper GraaffSVE 4 komt weer net tekort

Laat een reactie achter