SVE 4 verzuimt genadeklap uit te delen

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Aflopen vrijdag moesten Sean, Anton, Maarten en ik richting Amersfoort voor de belangrijke wedstrijd tegen concurrent Over ’t Net. De thuiswedstrijd hadden wij al 6-4 gewonnen. Gezien de vijf punten voorsprong zou een nieuwe overwinning de spanning grotendeels uit de competitie halen. Dat bleek echter niet zo makkelijk als gehoopt.

We begonnen nog voortvarend. Maarten won overtuigend de eerste wedstrijd en Sean – die als kopman zijn plek had opgeëist ten koste van Jasper – pakte met wat moeite de tweede pot. Daarna kwam de klad er echter in. Anton, het dubbel Sean/Jasper en daarna Maarten verloren allen in vijven, de laatste twee zelfs met 2 punten verschil. Het leek nog erger te worden, maar Anton redde in de wedstrijd daarna met behulp van een chokende tegenstander 3 matchpoints en won alsnog.

Sean verwachtte vervolgens als kopman ons team aan de zege te helpen, maar het liep anders. Tegenstander Chris speelde een uitstekende pot tegen Sean en won in vijven, waarna Sean het vertrouwen kwijt leek te zijn en ook van Wander verloor. Gelukkig pakten Maarten en Anton wel hun laatste wedstrijd, waarmee de eindstand op 5-5 kwam.

Er had zeker meer ingezeten, maar de voorsprong van vijf punten is in ieder geval geconsolideerd. Als we de komende drie weken geen gekke dingen doen dan ligt het kampioenschap voor het grijpen.

Over ’t Net 1 – SVE 4: 5-5
Anton 2, Maarten 2, Sean 1.

Jasper GraaffSVE 4 verzuimt genadeklap uit te delen

Laat een reactie achter