SVE 4 weet in Laren de klus te klaren

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Afgelopen vrijdag togen Sean, Anton en ik naar Laren voor alweer de vierde competitiewedstrijd van het seizoen. Een belangrijke pot, want bij een grote overwinning zouden wij goede zaken kunnen doen in de poule, in de wetenschap dat koploper Over ’t Net tegen het sterke WIK aan moest treden.

De mannen van Laren speelden met een invaller, want de derde man bleek laat in de middag opeens te moeten overwerken. Die invaller was gelukkig voor geen van ons een probleem, al had Anton in de laatste wedstrijd wat last van concentratieproblemen en moest hij een game inleveren. Gelukkig voor de invaller zou hij ons op de golfbaan trouwens wél zoek spelen. Maar goed, we stonden in een tafeltenniszaal.

De avond liep verder vrijwel vlekkeloos. Sean had het door het gekloot met z’n lange noppen moeilijk tegen Wilfried Snoek, maar in de 5e game zette hij even goed aan en toen was het pleit snel beslecht. In de andere enkels kwamen wij, af en toe tot grote ergernis van Peter van der Hulst wat geholpen door een netbal, eigenlijk geen moment in de problemen. Enige smet op de avond was het dubbel dat kansloos verloren ging. Doordat WIK en Over ’t Net gelijk speelden hebben wij met deze dikke overwinning de koppositie in de poule overgenomen.

Omdat wij vrij vroeg klaar waren en de douches in Laren alleen koud water schijnen te kunnen produceren, werd chauffeur Anouk ontboden het familiebezoek in Almere te beëindigen en ons rap op te komen halen. Na een bier of twee en een schotel gehaktballen (zonder saus, want die stond nog in de keuken), die door frituurexpert Sean beoordeeld werden als een ‘prima balletje’, maakten we ons weer op voor de terugreis. Bij SVE was het nog gezellig druk, waarop Sean ‘ik ga niet stappen want ik moet morgen 14 uur werken’ er op aandrong toch wel heel graag de stad in te willen.

Het werd zo nog een onverwachte lange nacht in de troosteloze Derrick, met o.a. de kenmerkende shotjes van Remco. De rest kunnen jullie zelf invullen.

Laren 1 – SVE 4 1-9
Sean Bakker 3, Anton Boonen 3, Jasper Graaff 3.

P.s. Mocht iemand z’n fietslamp kwijt zijn, die vond ik toen ik zaterdagmiddag ontwaakte terug in mijn jaszak.

Jasper GraaffSVE 4 weet in Laren de klus te klaren

Laat een reactie achter