SVE 5 kopje onder bij UTTC

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Afgelopen maandag speelde SVE 5 uit tegen UTTC 1. Als wij nog kans wilden hebben op het kampioenschap, moest er gewonnen worden. Thuis was er met 4-6 verloren.Zoals verwacht stelde UTTC joker Gideon weer op, die buiten de wedstrijden tegen ons verder niet meedoet in de competitie. De laffe percentagespeler Mark Broers nam smalend plaats op de tribune, ons uitdagend met meerdere flesjes Jupiler in zijn handen, wetend dat hij zichzelf van weer een genadeloze kloppartij van ondergetekende had gered.

Ik trapte af tegen Gideon en deed dat weer goed. De eerste game ging verloren, maar daarna domineerde ik drie games lang. Net als in de thuiswedstrijd liet ik de punten op de belangrijke momenten echter glippen, waardoor Gideon alsnog na vier games met de winst aan de haal ging. Daarna ging het hard. Erik had niet heel veel in te brengen tegen Gido en Timeas nog minder tegen Thomas. Mentaal gebroken als we waren verloren Erik en ik daarna ook voor het eerst dit seizoen een dubbel: 4-0 achter.

Met deze tussenstand was wel duidelijk dat de competitie voor ons klaar is. UTTC wordt kampioen, wij tweede. Toch wisten we er nog drie punten uit te slepen. Timeas en ik wonnen allebei van Gido, die niet zijn beste avond had. Wurff wist tussendoor Thomas te verschalken. Eindstand: 7-3.

De komende weken spelen we nog een paar potjes om de eer en de gezelligheid. Allereerst vrijdag thuis tegen NSV.

Jasper GraaffSVE 5 kopje onder bij UTTC

Laat een reactie achter