SVE bereikt finale Kampioensgroep

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Het is ze gelukt! Tim, Floris en Gabriëlius hebben de finale van de Kampioensgroep gehaald. Na vorige week al met 7-3 te hebben gewonnen van Hilversum, kwamen onze toppers zaterdag al snel op een 3-0 voorsprong. Hilversum stribbelde nog even tegen, maar uiteindelijk pakte Tim het beslissende vierde punt. SVE speelt de finale om het landskampioenschap bij de jeugd op 13 mei in Hilversum. Aanvang 13.00 uur.

Zaterdag lieten Tim, Floris en Gabriëlius zien uit welk hout ze gesneden zijn. Om te beginnen Tim. Vorige week verloor hij nog met 11-9 in de 5e game van Hilversums kopman Mick, dit keer waren de rollen omgedraaid: Tim won een superspannende wedstrijd met 12-10 in de 5e. Gabriëlius maakte daarna met 3-0 korte metten met Tim van der Leeden, terwijl Floris ditmaal weinig problemen had met Lars de Visser.

Net als vorige week ging het dubbel in vijven verloren en verloor Gabriëlius na 5 games van Mick. Daarmee was het echter gedaan met de Hilversumse tegenstand. Tim won met 3-0 van Lars en sloeg SVE definitief naar de finale!

De komende weken zullen voor Tim, Floris en Gabriëlius in het teken staan van veel trainen en wedstrijden spelen. Een week voor de finale spelen ze nog de Nederlands jeugdkampioenschappen en op 13 mei is het dan zover. Voor het eerst kan een team van SVE Nederlands kampioen worden! We verwachten uiteraard heel veel supporters die meegaan. Mis het niet: Vaartweg 52 13.00 uur.

 

Jasper GraaffSVE bereikt finale Kampioensgroep

Laat een reactie achter