SVE gaat voor 7 landelijke teams

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Tijdens de afgelopen competitie was het tijdens de thuiswedstrijden op zaterdag lekker druk en gezellig. Drie herenteams, drie damesteams en ook nog twee jeugdteams. Ondanks dat Heren 2 en 3 gedegradeerd zijn, gaan we volgend seizoen voor 7 teams bij de senioren!

SVE 1 werd afgelopen seizoen kampioen in de 3e divisie en speelt na de zomer 2e divisie. Ian de Graaf, Rogier Kessel en Quinten van Dissel gaan proberen een rol van betekenis te spelen. Daarachter is een nieuw SVE 2 gevormd dat in de 3e divisie gaat uitkomen. SVE 4 is namelijk kampioen geworden in de Hoofdklasse, waardoor SVE weer een plek in de 3e divisie heeft. De talenten Tim Gras en Floris Zur Muhlen maken de overstap naar de senioren en krijgen daarbij de steun van Gabor Martens, Pim Kuipers en Gerwin van Schie.

Daarachter heeft SVE 3 goede hoop op een plek in de 3e divisie. Afgelopen seizoen werden Jan Mulder, Robin Luyer, Remco Haring en Wai Jor Woe teleurstellend 5e. Ze haalden echter behoorlijk wat punten en hebben daardoor als beste nummer 5 een goede kans om weer een plek in de 3e divisie te krijgen.

De dames van SVE gaan tegelijkertijd ook als een speer. De groep jonge vrouwen die elke dinsdagavond traint bij SVE wordt steeds groter. We zijn er dan ook trots op dat we het aantal teams komend seizoen uit kunnen gaan breiden naar vier! Team 1 zal weer uitkomen in de 1e divisie, daaronder zullen er drie teams uitkomen in de 2e divisie. De precieze samenstelling van de teams wordt nog bekendgemaakt.

Met zeer waarschijnlijk 7 teams gaan het weer vijf geweldige Super Saturdays worden. Wij kijken er alvast naar uit!

Jasper GraaffSVE gaat voor 7 landelijke teams

Laat een reactie achter