log

SVE genomineerd voor grootste vereniging

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

SVE is door de NTTB genomineerd voor grootste vereniging en grootste jeugdvereniging. Het is geen heel spannende nominatie, want iedereen weet dat Hilversum de grootste vereniging is. Vorig jaar wonnen zij met 314 leden, nu hebben zij met 294 leden nog steeds het grootste ledenbestand van Nederland. SVE is met 166 leden wel de tweede vereniging van de Afdeling Midden.

Bij de jeugd wordt het spannender. Hilversum heeft haar ledenbestand bij de jeugd zien dalen van 83 naar 74. Waarschijnlijk wint Taverzo daarom net als vorig jaar deze verkiezing (toen 84 jeugdleden). Met 48 jeugdleden komt SVE nog lang niet in de buurt van de toppers.

Voor SVE is dit een mooie aanmoediging voor de toekomst. We zijn de afgelopen jaren, zonder dat daar specifiek op is ingezet, al stilletjes gegroeid van zo’n 130 leden naar nu 166 leden. Afgelopen zondag heeft het bestuur een eerste stap gezet naar een beleidsplan 2020, waarin onder andere wordt vastgesteld dat wij flink kunnen en willen gaan groeien in ledenaantal. De afgelopen jaren zijn we al behoorlijk gegroeid, maar dat moet nog veel beter kunnen. In 2020 hopen we dan ook een serieuze concurrent te zijn voor Hilversum en Taverzo.

Lees meer op de site van de NTTB: http://www.nttb.nl/nieuws/15/clubadvies/ze-zijn-bekend-de-genomineerden-voor-de-ledenwerfwedstrijd-2015/

Jasper GraaffSVE genomineerd voor grootste vereniging

Laat een reactie achter