SVE goed vertegenwoordigd bij B-toernooi Hoorn

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Door de ouders – Nadat op zaterdag al enkele SVE’ers in actie kwamen op het C jeugdranglijsttoernooi in Hoorn, was zondag 16 oktober de beurt aan de jeugdspelers met een B licentie. SVE kon maar liefst 7 spelers inschrijven en 3 coaches waren aanwezig om de spelers bij te staan.

Bij de B junioren kwamen 5 spelers in actie. Hans en Joost haalden een 4e en 3e plaats in hun poule en moesten verder in de troostronde. Voor Hans was de eerste ronde gelijk het einde. Joost kon het met goed spel een ronde langer uithouden. Nick werd knap 1e in zijn poule en Tim en Tobias deden het met een 2e plaats ook prima. Hierdoor wisten zij zich wel voor het hoofdtoernooi te plaatsen. Heel toevallig, maar ook een beetje jammer was het dat Nick en Tobias in de eerste hoofdronde tegen elkaar moesten spelen voor een plek bij de laatste 16. Nick was deze keer Tobias de baas. Tim overleefde ook de eerste ronde. Beide spelers zagen daarna het toernooi eindigen door een nederlaag in de 2e ronde.

Bij de B pupillen deed Julius mee. In zijn poule had hij het moeilijk en ging als 4e door naar het troosttoernooi. Daarin won hij zijn eerste ronde en ging in de 2e ronde onderuit. De laatste en jongste deelnemer was Ruben. Hij werd als 1 van de favorieten gezien bij de Welpen en heeft dat ook laten zien. Met prima spel werd hij 2e in zijn poule en ging door naar hoofdtoernooi. Helaas werd in de halve finale verloren.

Alle spelers kunnen terug kijken op een leuk en geslaagd toernooi met wisselende resultaten. In ieder geval weer een leerzame dag.

Ouders die hebben gereden heel erg bedankt en ook dank aan Nena, Rob en Jaemon voor het prima coachen.

 

Julius en Ruben

Jasper GraaffSVE goed vertegenwoordigd bij B-toernooi Hoorn

Laat een reactie achter