SVE-jeugd zet grote stap richting play-offs Kampioensgroep

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Afgelopen zaterdag speelde ons hoogste jeugdteam in de Kampioensgroep tegen nummer laatst Pecos. De opdracht was dus om veel punten te pakken. Dat lukte, want Tim, Floris en Gabriëlius wonnen met 8-2.

Vooraf was misschien nog gehoopt op meer, aangezien concurrent SKF eerder al met 10-0 won van Pecos. Zo’n grote overwinning zat er voor SVE echter niet in, omdat Pecos’ kopman Thomas Jansen een topdag had. Hij wist alle drie de SVE’ers tot vijf games te dwingen en twee van die drie thrillers winnend af te sluiten. Alleen Tim Gras wist Thomas te verslaan. Alle anderen wedstrijden gingen gelukkig wel naar SVE, al hadden Gabriëlius en Tim daar ook tegen Ivo Wildschut 5 games voor nodig.

Na vier gespeelde wedstrijden staat SVE nu tweede in de poule met 27 punten uit vier, één punt achter SKF dat met 9-1 van VTV won. SVE staat een ruime 8 punten voor op nummer 5 HBC. In de wetenschap dat SVE nog tegen de nummers 6 (TOGB) en 7 (VTV) van de competitie speelt, mogen onze jeugdige toppers zich langzaam maar zeker op gaan maken voor de play-offs, waarvoor de beste vier teams uit de competitie zich plaatsen.

Jasper GraaffSVE-jeugd zet grote stap richting play-offs Kampioensgroep

Laat een reactie achter