SVE kandidaat-winnaar Ledenwerfwedstrijd NTTB

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Een grote verrassing is het natuurlijk niet, maar SVE blijkt één van de kanshebbers te zijn om de Ledenwerfwedstrijd van de NTTB te winnen! Waar SVE op 1-1-2016 nog 162 leden had, waren dit er per 1-1-2017 maar liefst 231. Een bizar snelle ontwikkeling die wij zelf niet in deze orde van grote hadden voorzien.

De NTTB kijkt niet alleen naar de groei zoals die in NAS (het administratiesysteem) staat, maar kijkt ook of het om ‘echt’ nieuwe aanwas gaat of om leden die zijn overgestapt van een andere vereniging. Daarom is Taveba bijvoorbeeld niet genomineerd, die enorm zijn gegroeid door de overstap van spelers van het failliete FvT. Er zijn verschillende categorieën bij de Ledenwerfwedstrijd. SVE is genomineerd in de categorieën grootste ledenwinst en grootste percentuele groei. Voor de eerste categorie is SVE de grote favoriet, voor de tweede is het een stuk spannender. Voor SVE is die categorie moeilijker te winnen omdat we al een vrij grote club waren.

SVE ontbreekt in de categorieën groei jeugdleden en groei paratafeltennis. Met onze initiatieven op het gebied van de jeugd (combinatiefunctionaris, basisschooltoernooi) en paratafeltennis (clinics voor Utrechters met niet-aangeboren hersenletsel) hopen we daar volgend jaar ook tussen te staan.

Op de site van de NTTB valt te lezen welke verenigingen kanshebber zijn in de verschillende categorieën. Meer verenigingen uit de afdeling Midden zijn genomineerd: ook Almere United en Tielse TC doen het erg goed. De winnaars worden bekendgemaakt op het Verenigingscongres dat op 4 maart in Zwolle wordt gehouden rondom het NK Tafeltennis.

Jasper GraaffSVE kandidaat-winnaar Ledenwerfwedstrijd NTTB

Laat een reactie achter