SVE krijgt per 1 januari 2017 een combinatiefunctionaris

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Tafeltennisvereniging SVE heeft vandaag een fantastisch bericht gekregen van de gemeente Utrecht. De aanvraag voor een combinatiefunctionaris die SVE begin september heeft gedaan is grotendeels gehonoreerd. Dat betekent dat SVE in de periode 1 januari 2017 – 31 juli 2018 met subsidie van de gemeente Utrecht een combinatiefunctionaris in dienst gaat nemen, die namens SVE o.a. de tafeltennissport gaat promoten op scholen en in de wijk (speeltuinen, parken etc).

SVE is gevestigd op de grens van Ondiep en Overvecht. In deze wijken bewegen kinderen relatief weinig en hebben relatief veel kinderen te maken met overgewicht. De gemeente stelt daarom subsidie beschikbaar voor combinatiefunctionarissen, die namens sportverenigingen kinderen duurzaam aan het bewegen moeten krijgen. De aanvraag van SVE is gestoeld op een aantal bekende, laagdrempelige lesprogramma’s. Voor kinderen van 5 tot 8 jaar is er Sla je Slag (http://www.bewegensamenregelen.nl/slajeslag) en voor iets oudere kinderen is er Table Stars (https://www.nttb.nl/table-stars/school).  De combinatiefunctionaris zal ook Aerobic Table Tennis in gaan zetten voor de doelgroep meisjes, die ondervertegenwoordigd zijn bij tafeltennisverenigingen. Daarnaast zal Headis (http://headis.com/de/) en Table Tennis X (http://www.ttx.world/) worden ingezet om kinderen na schooltijd, tijdens vakanties of evenementen op pleinen, speeltuinen en parken aan het bewegen te krijgen.

SVE heeft subsidie toegewezen gekregen voor 0,6 FTE (voltijd = 38 uur). Er zal nu zo spoedig mogelijk een functieomschrijving worden uitgezet waarna de sollicitatieprocedure kan beginnen.

Jasper GraaffSVE krijgt per 1 januari 2017 een combinatiefunctionaris

Laat een reactie achter