SVE Lustrum Fietsweekend 25 t/m 27 Mei

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Frank GelovenLaat een reactie achter

Mede in het kader van het 55-jarig bestaan van SVE dit jaar, wordt van 25 t/m 27 mei een fietsweekend georganiseerd naar Duitsland. Hierbij willen wij alles SVE’ers en betrokkenen van harte uitnodigen om mee te gaan. Lees hieronder de belangrijkste info en de mogelijkheid om je aan te melden (via de link onderaan).

Programma:
– Vrijdag 25 mei: op eigen gelegenheid richting Duitsland (ongeveer 3 uur met de auto vanaf Utrecht of dichterbij). Degenen die vroeg arriveren kunnen alvast een stukje fietsen. ’s Avonds gaan we met z’n allen eten in een restaurant in de buurt van de accommodatie.
– Zaterdag 26 mei: Gezamenlijk ontbijt en fietstocht. Voor de racefietsers zal een route van rond 90-120 kilometer worden uitgezet en voor de tourfietsers van 40-50 kilometer. Het is natuurlijk ook mogelijk je eigen programma samen te stellen met bijvoorbeeld wandelen of lokaal dingen bezoeken; niemand is verplicht om mee te gaan fietsen. ’s Avonds: BBQ en feestavond (waarvoor natuurlijk ook overdag de nodige boodschappen gedaan zullen moeten worden)
– Zondag 27 mei: Gezamenlijke brunch, misschien nog wat fietsen en weer naar huis. Wellicht is het ook mogelijk om maandagochtend pas te vertrekken. Dat krijgt iedereen nog te horen zodra de accommodatie is geboekt.

Locatie & Accommodatie 
We gaan een geschikte, mooi gelegen locatie i.c.m. groepsaccommodatie proberen te vinden op maximaal 3 uur rijden vanaf Utrecht. Wat de locatie en accommodatie precies gaat worden hangt af van het aantal inschrijvingen. Als het bekend is brengen we jullie natuurlijk op de hoogte.

Voor wie is dit fietsuitje bestemd?
Voor alle leden van SVE plus aanhang! Je hoeft beslist geen semi-professionele wielrenner te zijn. Zelfs als je helemaal geen zin hebt om te gaan fietsen ben je van harte welkom.

Fietsen & Vervoer
De deelnemers kunnen hun eigen fiets meenemen, maar we zullen ook een bedrijf in de buurt zoeken waar fietsen gehuurd kunnen worden. We reizen met eigen vervoer, maar we zorgen ervoor dat iedereen (wel of geen auto, wel of geen eigen fiets), mee kan.

Kosten
De uiteindelijke kosten zullen natuurlijk afhangen van de accommodatie, maar je moet denken aan € 150,- / € 200,- per persoon inclusief overnachtingen, eten en drinken. Als alles rond is, krijg je nog een bericht met het exacte bedrag en een verzoek om te betalen.

Inschrijven
Aangezien we op korte termijn de accommodatie moeten boeken dienen de inschrijvingen binnen te zijn vóór 15 maart. Inschrijven kan door je gegevens in te vullen via dit formulierMocht je verder nog vragen hebben, mail dan naar svetoernooien@hotmail.com of schiet een van ondergetekende even aan. Wij verheugen ons erop en hopen op veel aanmeldingen.

Sportieve groet,

Organisatie comité Fietsweekend

Robbert Bod, Remco Haring, Marco Lubbers, Jeffrey Strik, Timeas Schim van der Loeff, Jan Bruins

Frank GelovenSVE Lustrum Fietsweekend 25 t/m 27 Mei

Laat een reactie achter